Utrecht

Op minimaal 2 momenten in de week werk jij samen met onze trainers naar het fysieke doel dat jij voor ogen hebt. Met maximaal 6 personen in een groep ligt de focus op aandacht en kwaliteit van de training, in een groep met gelijkgestemden.

Welkom in onze studio in utrecht

In onze mooie studio op de Kerkstraat helpen wij iedereen die fysieke resultaten wil behalen en de lat hoger wil leggen. Of je nu een paar kilo af wil vallen, sterker en/of fitter wil worden of omdat je gewoon meer structuur in je leven wilt, je bent van harte welkom!

Wij zullen niet claimen dat de trainingen altijd superleuk zijn, maar je wordt er in ieder geval wel beter van;). Onze trainers staan voor je klaar om je te helpen; zowel voor, tijdens als na de training.

Daarnaast hebben wij een hele toffe community met wie wij regelmatig leuke en dus sportieve events organiseren. Denk aan een Weightlifting sessie, een speciale workout of de jaarlijkse workouts tijdens kerst, oud en nieuw en Pasen.

Je bent van harte welkom om eens langs te komen en het zelf te ervaren, dat werkt toch echt het beste! Lees jezelf hieronder wat in, over de ervaringen van onze huidige members, onze trainers en neem gerust eens contact op.

Owner/coach erik breedveld

Hi, ik ben Erik Breedveld, eigenaar van The Power Community in Utrecht. Na de opleiding, Sport, Management & Ondernemen ben ik mij gaan richten op fitness, voeding en training. Tijdens deze opleiding werkte ik in een sportschool, maar hier merkte ik dat ik niet de voldoening haalde die ik graag zou willen. Mensen haalden weinig resultaat of vielen snel weer terug.

Toen ben ik als trainer terecht gekomen bij een van onze vestigingen in Hardinxveldt. Ik zag daar dat we mensen echt konden helpen met het behalen en vooral behouden van hun fysieke doelen. Na 2,5 jaar hier te hebben gewerkt als trainer wlde ik zelf ook doorgroeien en zodoende ben ik eigenaar geworden van de studio in Utrecht.

Het mooie is ook dat het verder gaat dan alleen maar sporten en even op de voeding letten, want er zijn nog zoveel meer aspecten die meespelen (gezin, partner, werk, stress en omgeving). Body is echt maar een van de 4 pijlers. Ik geloof er in dat als we daar de juiste dingen doen en resultaat halen, dit een positief effect heeft op de overige pijlers in het dagelijkse leven.

Jurgen Wagenvoorde, trainer/coach Utrecht

Hoi, ik ben Jurgen Wagenvoorde, trainer/coach bij The Power Community Utrecht. Na 10 jaar als kok te hebben gewerkt in diverse restaurants heb ik een carrière switch gemaakt. Nadat ik mijn opleiding voor personal trainer in Australië heb afgerond heb ik meerdere jaren als Personal Trainer gewerkt in een sportschool in Sydney, waar ik zes jaar gewoond heb. Hier waren mensen vooral opzoek naar een snelle oplossing, maar zo werkt het helaas niet. Gezondheid is meer dan alleen een goed fysiek; het is de juiste balans vinden in alle aspecten van het leven. Wij gaan samen opzoek naar wat voor jou belangrijk is.

We werken vanuit een goede balans tussen voeding, beweging en sociaal leven. Samen maken we een plan, waarbij ik je uitdaag, motiveer en help om je hieraan te houden. Eerlijkheid vanuit beide kanten is hierin belangrijk, om aanpassingen te maken en jouw doel te behalen. Tijdens de trainingen zal ik je flink uitdagen, om telkens de lat wat hoger te leggen en beter te worden dan je al was!

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN

Of stuur ons vrijblijvend een Whatsapp bericht.