Trainers van Utrecht

 

Owner/coach erik breedveld

Hi, ik ben Erik Breedveld, eigenaar van The Power Community in Utrecht. Na de opleiding, Sport, Management & Ondernemen ben ik mij gaan richten op fitness, voeding en training. Tijdens deze opleiding werkte ik in een sportschool, maar hier merkte ik dat ik niet de voldoening haalde die ik graag zou willen. Mensen haalden weinig resultaat of vielen snel weer terug.

Toen ben ik als trainer terecht gekomen bij een van onze vestigingen in Hardinxveldt. Ik zag daar dat we mensen echt konden helpen met het behalen en vooral behouden van hun fysieke doelen. Na 2,5 jaar hier te hebben gewerkt als trainer wlde ik zelf ook doorgroeien en zodoende ben ik eigenaar geworden van de studio in Utrecht.

Het mooie is ook dat het verder gaat dan alleen maar sporten en even op de voeding letten, want er zijn nog zoveel meer aspecten die meespelen (gezin, partner, werk, stress en omgeving). Body is echt maar een van de 4 pijlers. Ik geloof er in dat als we daar de juiste dingen doen en resultaat halen, dit een positief effect heeft op de overige pijlers in het dagelijkse leven.

Jurgen Wagenvoorde, trainer/coach Utrecht

Hoi, ik ben Jurgen Wagenvoorde, trainer/coach bij The Power Community Utrecht. Na 10 jaar als kok te hebben gewerkt in diverse restaurants heb ik een carrière switch gemaakt. Nadat ik mijn opleiding voor personal trainer in Australië heb afgerond heb ik meerdere jaren als Personal Trainer gewerkt in een sportschool in Sydney, waar ik zes jaar gewoond heb. Hier waren mensen vooral opzoek naar een snelle oplossing, maar zo werkt het helaas niet. Gezondheid is meer dan alleen een goed fysiek; het is de juiste balans vinden in alle aspecten van het leven. Wij gaan samen opzoek naar wat voor jou belangrijk is.

We werken vanuit een goede balans tussen voeding, beweging en sociaal leven. Samen maken we een plan, waarbij ik je uitdaag, motiveer en help om je hieraan te houden. Eerlijkheid vanuit beide kanten is hierin belangrijk, om aanpassingen te maken en jouw doel te behalen. Tijdens de trainingen zal ik je flink uitdagen, om telkens de lat wat hoger te leggen en beter te worden dan je al was!

Trainers van IJsselstein

 

OWNER/ COACH STEFAN WOLFIS

Hi, mijn naam is Stefan en ik ben de eigenaar van deze studio.

Ik ben al jonge leeftijd begonnen in de sportwereld. Na mijn sportopleiding ben ik een sportschool gaan werken. Hier merkte ik dat al snel dat het een “massa is kassa” bedrijfsvoering was. Wat ten kosten ging van de kwaliteit, plezier en resultaten van de klanten. Ik was er al snel achter dat dit anders kon/ moest.

In die tijd ben ik zelf begonnen met personal trainingen en bootcamplessen. Dit was een leuke opstap, maar ik merkte dat ik in de hoek zat van training- en voedingsschema’s. De mensen die ik begeleiden behaalden hun doelen zeker, maar als ze terug kwamen van bijvoorbeeld een vakantie, konden we weer opnieuw beginnen. Herkenbaar?

Zo ben ik in contact gekomen met The Power Community. Een organisatie die coaching combineert met training. Dat was precies waar het tot op heden nog aan ontbrak.

Er is namelijk veel meer dan alle Body. Dat is de reden dat wij werken vanuit de 4 B’s( Body, Being, Balance en Business). Alle pijlers hebben invloed op elkaar. Als jij in staat bent om ze alle 4 goed te managen, kun je spreken over een gezond en succesvol leven. Dat is waar ik mensen bij help!

TRAINER / COACH Louise De Waal

Hoi ik ben Louise, ik ben een enthousiaste trainster met (knip)oog voor detail. Één van de gelukkige die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Zelf ben ik al meer dan 10 jaar atleet in verschillende sporten: krachttraining, paardrijden, fietsen en turnen. Voeg dit allemaal samen en je komt bij de trainingsmethode van The Power Community.

Mijn doel is om iedereen op zijn of haar eigen niveau uit te dagen en verder te kunnen helpen. Samen met jou halen we het maximale resultaat uit jezelf.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan binnen verschillende werkvelden, zoals fitness bewegingsagogie en fysiotherapie pas ik graag toe binnen de lessen en de coaching die ik geef. Zo word ik (hoe raar het ook klinkt) enthousiast van (sport)blessures. Ik help jou heel graag om sterker en fitter uit je blessure te komen.

Het mooie aan mijn werk vind ik om met veel verschillende soorten mensen te werken, want iedereen is uniek. Dit geeft gelijk een leuke uitdaging aan mijn werk.

Één van mijn favoriete oefeningen is de handstand, doe je mee? Dan zetten we samen de wereld op zn kop!

Trainer / Coach David Garcia

Hoi ik ben David,

In 2011 schrok ik mij kapot toen ik op vakantie niet eens meer zonder te stoppen een berg normaal op kon lopen. Met een beetje geluk was dat ook het jaar waar een vriend van mij een trainingsstudio opende. Nadat mijn vrienden zagen hoe ik er aan toe was tijdens mijn eerste training kon ik ook niet meer schuilen en moest ik beginnen.

In de afgelopen jaren ben ik enorm veel gegroeid en ken ik alle fases van training uit eigen ervaring. Van überhaupt niet de mobiliteit hebben om een squat uit te voeren naar ruim boven de 100kilo op mijn schouders gooien en squaten. Van geen fatsoenlijke push up kunnen doen naar gemakkelijk meters op mijn handen lopen.

Ik had gezien wat je allemaal kon bereiken met goeie begeleiding en inzet. Dit wilde ik ook doorgeven en heb mijn leven omgegooid om trainer te worden. Vanuit alle daarop volgende studies, mentors en werkplekken die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt ben ik een coach geworden die enorm gedreven is om iedereen die willend is te helpen hun te grenzen verleggen.

Met enorme trots ben ik nu sinds 2020 deel van The Power Community.
En sindsdien heb ik veel succes verhalen mogen mee maken kilo’s eraf zien vliegen, spieren zien groeien.
Maar ook mensen zien groeien van ingetogen naar vol zelfvertrouwen. Van loondienst naar eigen baas en zo nog honderden andere voorbeelden.