Werken bij The Power Community

 

The Power Community staat voor groei. Sinds de start in 2014 is het snel gegaan; van één vestiging naar inmiddels 10 vestigingen. In een markt waar budget en massa kenmerkend zijn onderscheiden wij ons door kwaliteit en resultaat. Wil jij je daar bij aansluiten? Ontdek dan onze vacatures of sluit je aan als vestigingseigenaar en open jouw eigen training studio.

The Academy

 

Om de kwaliteit en het resultaat van onze leden én vestigingen te kunnen waarborgen, is The Power Community Academy opgericht. Door een intensief opleidingstraject, dat start vanaf dag één, streeft elke vestiging dezelfde waarden na op het gebied van training, voeding en coaching.

 

Daarnaast wordt elke vestigingseigenaar opgenomen in The Power Community coachtraject. In het coachtraject nemen we je mee in de formule die je laat groeien naar een succesvol ondernemer. De nauwe samenwerking met het HQ team en je collega-eigenaren zorgen ervoor dat je continue support hebt als het gaat om sales, marketing, administratie, training etc. Geen ellenlange strategieën, maar hands-on-skills uit de praktijk. Gezamenlijk streven we dezelfde doelen na en heb je een committed partner aan je zijde.

Onze vacatures

Vacature Marketing
Vacature Personal Trainer Amersfoort
Vacature Personal Trainer Enter
Vacature Personal Trainer Veenendaal

Een eigen vestiging van The Power Community openen? 

 

We zijn nog lang niet uitgegroeid. Sta jij achter het concept van The Power Community? Dan komen we graag met je in contact!

Join our team

 

Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op.

 


Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.