The Power Community Utrecht

The Power Community Utrecht

WELKOM BIJ ONZE STUDIO IN UTRECHT

In onze mooie studio op de Kerkstraat helpen wij iedereen die fysieke resultaten wil behalen en de lat hoger wil leggen. Of je nu een paar kilo af wil vallen, sterker en/of fitter wil worden of omdat je gewoon meer structuur in je leven wilt, je bent van harte welkom!

Wij zullen niet claimen dat de trainingen altijd superleuk zijn, maar je wordt er in ieder geval wel beter van ;). Onze trainers staan voor je klaar om je te helpen; zowel voor, tijdens als na de training.

Daarnaast hebben wij een hele toffe community met wie wij regelmatig leuke en dus sportieve events organiseren. Denk aan een Weightlifting sessie, een speciale workout of de jaarlijkse workouts tijdens kerst, oud en nieuw en Pasen.

Je bent van harte welkom om eens langs te komen en het zelf te ervaren, dat werkt toch echt het beste! Lees jezelf hieronder wat in, over de ervaringen van onze huidige members, onze trainers en neem gerust eens contact op.

Neem direct contact met ons op

LAAT JE INSPIREREN

04

Nov

Rich Mc Givern
Coaching
In gesprek met

Je autopiloot uitschakelen en bewuste keuzes maken.

Op het eerste gezicht was Rich nogal sceptisch over het I AM programma. Hij had er niet zoveel vertrouwen in, maar toch …

Lees verder
18

Feb

Coaching
Leefstijl

Tips voor meer focus!

‘Ik krijg tegenwoordig een stuk minder gedaan dan vroeger, maar ik ben vermoeider dan ooit.’ Zo begint het boek Focu…

Lees verder
06

Jan

Blog-goede voornemens
Coaching
Leefstijl

De hype van goede voornemens

De hype van goede voornemens, waarom ze meestal niet werken en tips hoe ze wél kunnen werken.

Lees verder

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Trainer Shelley van den Tempel

Hoi! Mijn naam is Shelley van den Tempel, trainer bij The Power Community Utrecht. Een groot gedeelte van mijn leven heb ik intensief gedanst. Ik was wel 8 tot 10 uur per week in de dansstudio te vinden. Helaas heb ik een beslissing moeten nemen om daarmee te stoppen, maar ik moest een andere sport vinden want stilzitten is niet voor mij weggelegd.

Zo is mijn interesse ontstaan in de fitness. Ik heb hier de nodige opleidingen voor gedaan, een aantal jaar in een sportschool gewerkt en hier enorm veel geleerd. Ik haalde hier alleen niet de juiste voldoening uit en was dus toch weer opzoek naar iets anders. Een andere sport voor mezelf én ander werk. Ik ben destijds begonnen met het trainen bij een crossfit box en zo is mijn passie voor deze sport ontstaan. Je kan mij nu 4 tot 5 keer per week in de box vinden!

Shelley van den tempel

Na mijn middelbare school heb ik in de dierenbranche een opleiding gevolgd en hier ook 5 jaar lang met plezier in gewerkt. Maar ook hiermee moest ik een beslissing nemen om te stoppen. Maar één ding wist ik wel zeker, ik wilde verder in de sport en andere mensen helpen zijn of haar doelen te behalen!

Na eerste een mooie wereldreis te hebben gemaakt, ben ik begonnen in de vestiging Utrecht. Ik vind het supermooi om een steentje bij te dragen met het behalen van andermans resultaten en doelen. Dat geeft de juiste voldoening!


Owner/Coach Erik Breedveld

Hi, Ik ben Erik Breedveld, eigenaar van The Power Community in Utrecht. Na de opleiding Sport, Management & Ondernemen ben ik mij gaan richten op Fitness, voeding en training. Tijdens deze opleiding werkte ik in een sportschool, maar hier merkte ik dat ik niet de voldoening haalde die ik graag zou willen. Mensen haalden weinig resultaat of vielen snel weer terug.

Toen ben ik als trainer terecht gekomen bij een van onze vestigingen in Hardinxveld. Ik zag daar dat we mensen echt konden helpen met het behalen en vooral behouden van hun fysieke doelen. Na 2,5 jaar hier te hebben gewerkt als trainer wilde ik zelf ook doorgroeien en zodoende ben ik eigenaar geworden van de studio in Utrecht.

Erik Breedveld

Het mooie is ook dat het verder gaat dan alleen maar sporten en even op de voeding letten, want er zijn nog zoveel meer aspecten die meespelen (gezin, partner, werk, stress, omgeving). Body is echt maar een van de 4 peilers. Ik geloof er in dat als we daar de juiste dingen doen en resultaat halen, dit een positief effect heeft op de overige pijlers in het dagelijkse leven.

Onze Programma's en trajecten

Blog foto

UN|LIMITED Training

Met UN|LIMITED Training, train je 2 keer per week met maximaal 6 personen in een groep.

Meer informatie
I AM Programma

I AM Programma

In 3 maanden naar een gezonde en fitte leefstijl. Afvallen, fit zijn, meer energie of je lekker in je vel voelen.

Meer informatie
Personal

Personal

Jij bepaalt samen met je persoonlijke trainer/coach de invulling van jouw traject.

Meer informatie

MELD JE HIERONDER AAN VOOR ONZE EVENTS

Naast onze programma's bieden we leuke events aan voor onze members maar ook voor niet members. Wil jij een keer kennis maken met onze werkwijze of heb je interesse om mee te doen aan een ander event? Meld je dan hieronder aan.

Contactformulier

Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op.

NEEM CONTACT OP

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail ons dan direct.

Adres

Kerkstraat 19c
3581 RA Utrecht

Trainer

Shelley van den Tempel

utrecht@thepowercommunity.eu

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan