The Power Community Hardinxveld

The Power Community Hardinxveld-Giessendam

Welkom bij onze studio in Hardinxveld

Mijn naam is Agnes Vleugel en samen met mijn team sta ik voor jou klaar.

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in een hele leuke tandartsenpraktijk besloot ik toch bewust voor een carrière switch. Voeding en training èn omgang met mensen hadden altijd al mijn interesse en na het succesvol afronden van gerichte opleidingen en met een gezonde dosis lef ben ik gestart als ondernemer en sindsdien ben ik de trotse eigenaar van een mooie The Power Community studio.

Ik, maar ook mijn team, weet als geen ander wat ervoor nodig is om afscheid te nemen van je vertrouwde omgeving en te kiezen voor ‘nieuw’ en het onbekende.

team hardinxveld

Wij hebben in onze studio een gezamenlijk doel; de ambitieuze en ondernemende mensen en bedrijven helpen een krachtiger, sterker lichaam en leven te krijgen zonder schuldgevoel èn zonder zichzelf hierin te verliezen.

Ook brengen wij graag ondernemers bij elkaar om op een sportieve wijze kennis te maken en elkaar te versterken en verbinden op het gebied van business en organiseren wij regelmatig toffe events om members met elkaar in contact te brengen in een ontspannen setting.

Bij ons staat altijd de koffie voor je klaar om eens vrijblijvend kennis te maken. Zien wij je snel?

Neem direct contact met ons op
The Power Community Hardinxveld

Waar wij jou bij kunnen helpen:

  • Krachtig en sterker worden

  • Zelfvertrouwen vergroten

  • Afvallen

  • Meer energie krijgen

  • Minder stress hebben

  • Een gezonde levensstijl creëren

  • WERK/PRIVÉ BALANS VERBETEREN

  • TRAINEN MET BLESSURES EN BEHANDELINGEN

  • VERBINDEN EN EEN TOFFE COMMUNITY

Onze Programma's en trajecten

UNLIMITED Training

UN|LIMITED Training

Met UN|LIMITED Training, train je 2 keer per week met maximaal 6 personen in een groep.

Lees meer
I AM Programma

I AM Programma

In 3 maanden naar een gezonde en fitte leefstijl. Afvallen, fit zijn, meer energie of je lekker in je vel voelen.

Lees meer
Personal

Personal

Jij bepaalt samen met je persoonlijke trainer/coach de invulling van jouw traject.

Lees meer

MELD JE HIERONDER AAN VOOR ONZE EVENTS

Naast onze programma's bieden we leuke events aan voor onze members maar ook voor niet members. Wil jij een keer kennis maken met onze werkwijze of heb je interesse om mee te doen aan een ander event? Meld je dan hieronder aan.

ONZE MEMBERS:

BEKIJK HIER ALLE EVENT FOTO'S

Heb jij jezelf al gespot op een van de foto's tijdens onze events? Bekijk alle foto's en download deze hieronder.

Family Fittest

Family Fittest

Event van Maart 2020

Bekijk de foto's
Hardinxveld Meets 2020

Hardinxveld Meets 2020

Event van Maart 2020

Bekijk de foto's
I AM Kick Off Mei 2020

I AM Kick Off

Kick Off van Mei 2020

Bekijk de foto's

Maak kennis met ons team in Hardinxveld-Giessendam

Trainer/Coach Michael den Hartog

In mijn fysieke trainingen en coaching laat ik mensen ervaren wat een fit lijf en een fit leven voor je kan doen. Meer energie aan het einde van je dag hebben of juist makkelijker kunnen bewegen bij de dagelijkse handelingen. Het geeft mij voldoening wanneer ik terugkrijg van een member; “Ik kan weer voetballen met mijn kind” of “Ik hijg niet meer als ik een trap op loop”. 

Binnen de studio ben ik naast de trainingen en coaching ook verantwoordelijk voor de Mylogenics behandelingen. Dit heeft betrekking tot het herstel en preventie van blessures, de mensen beter laten bewegen of bestaande pijnklachten. 

Belangrijk hierin is dat ik NIET het werk van de fysio vervang, maar wel klachten tijdens of voor een training kan verhelpen om dan toch lekker en functioneel te kunnen trainen. 

Mensen uit mijn directe omgeving beschrijven mij als; nuchter, gezellig, eerlijk, betrouwbaar, toegankelijk, deskundig en altijd in voor een grap.

Expertise: Mylogenics

Michael Den Hartog

Trainer Jolanda den Boef

In 2020 heb ik de stap gezet om van mijn hobby mijn beroep te maken. Als (master) Crossfit wedstrijd atleet weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede coach en trainer voor je is. Door mijn ervaring en opleidingen die ik heb opgedaan kan ik deze coach en trainer zijn voor de members in Hardinxveld.

Kwaliteit in de trainingen vind ik heel belangrijk en dat iedereen op eigen niveau kan trainen en daarom blijf ik me bijscholen en verdiepen op diverse vlakken. Momenteel is dit het blijven trainen voor vrouwen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Mensen ervaren mij als betrokken, behulpzaam, hardwerkend, enthousiast, soms ietwat kritisch maar altijd eerlijk en oprecht.

Denk in kansen en mogelijkheden is mijn motto!

Expertise: PHP expert

Jolanda Den Boef

Trainer Danny Exalto

Ook ik heb het roer omgegooid en sinds maart 2019 werk ik met veel plezier als trainer bij The Power Community Hardinxveld-Giessendam.

Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van leven vele malen hoger is wanneer je je fit en sterk voelt, je gedurende de gehele dag genoeg energie hebt en je lekker in je vel zit. Dit gevoel wil ik zoveel mogelijk mensen ook laten ervaren. 

Daarom geef ik elke dag weer met veel plezier training aan onze members!

Binnen de studio verzorg ik de Un|limited trainingen, de 1-1 trainingen en de fysieke trainingen binnen het I AM Programma.

Mensen ervaren mij als betrokken, betrouwbaar, behulpzaam, gezellig, enthousiast en toegankelijk.

Expertise: Master Kettlebell Instructor

Danny Exalto

Trainer Niels den Haan

Naast mijn werk als fulltime fysiotherapeut ben ik sinds januari 2021 werkzaam bij The Power Community Hardinxveld-Giessendam.

Sport en gezondheid zijn 2 passies van mij waar ik dagelijks mee bezig ben, zowel op werk als persoonlijk vlak. Mijn hobby’s zijn dus ook niet verrassend. Voetbal, beachfootvolley, golf en fitness zijn een kleine greep uit mijn interesses die mij gedurende het jaar bezig houden.

Van voetbal op 1e elftal niveau en beachfootvolley op internationale toernooien tot een ontspannend rondje golfen, maakt voor mij sport de perfecte uitlaatklep. Op het gebied van werk komt die sportieve kant dan ook weer terug.

Aan de ene kant het herstellen van fysieke problemen om zo mensen weer terug op hun eigen dagelijkse niveau te krijgen en aan de andere kant mensen laten trainen zodat ze zich fysiek kunnen ontwikkelen om het maximale uit zichzelf te halen. Vooral dat laatste is binnen The Power Community de perfecte combinatie voor mij.

Als fysiotherapeut probeer ik mensen met blessures terug te krijgen op hun eigen niveau of het liefst zelfs beter. Als Performance Trainer kan ik verder gaan waar het therapeutische gedeelte stopt.

Binnen The Power Community zijn er verschillende disciplines aanwezig om zo een totaal pakket aan te kunnen bieden aan de members, hier maak ik dan ook graag deel van uit.

Expertise: Fysiotherapie

Owner/Coach Agnes Vleugel

In de studio ben ik verantwoordelijk voor de coaching van het I AM Programma, de 1-1 coaching en het ontwikkelen en innoveren van de programma’s. Zelf volg ik al jarenlang een effectief coaching traject en blijf ik voor mezelf de lat steeds hoger leggen.  

Verder ben ik heel actief in het onderhouden van ons krachtig netwerk en maak ik mezelf hard in het verbinden van mensen en bedrijven en zet ik graag iemand op de voorgrond. Want, met elkaar kom je veel verder. 

Ook help ik nieuwe vestigingseigenaren in het opleiden en toepassen van de coaching methodiek binnen de programma’s en de standaarden waar we als bedrijf voor staan. Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor de vestigingseigenaren en help ik ze daar waar nodig is, vanuit mijn eigen ervaring, expertise en deskundigheid. 

Mensen uit mijn directe omgeving beschrijven mij als; eerlijk, betrouwbaar, duidelijk, humor, no-nonsense, toegankelijk, deskundig en een familiemens.

Agnes Vleugel

Onze Vacatures

personal trainer

Personal Trainer

Wil jij impact maken, het beste uit mensen halen én tegelijkertijd werken in een vooruitstrevend team?

Bekijk de vacature

Let's get social!

Volg onze studio en de community via deze social kanalen.

Contactformulier

Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op.

NEEM CONTACT OP

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail ons dan direct.

Adres

Moerbei 8a 3371 NZ Hardinxveld-Giessendam

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan