The Power Community Enter

The Power Community Enter

WELKOM bij mijn studio in ENTER

Mijn naam is Guus Baan, ik ben de eigenaar van deze studio in Enter. Vanaf jongs af aan heb ik mij al bezig gehouden met sport en gezondheid. Ik was als topsporter actief met schaatsen, met name op de sprint afstanden. Ik had toen al een passie om ook anderen te helpen en heb vervolgens de stap gemaakt naar assistent trainer. Binnen deze functie kon ik andere topsporters begeleiden. Naast in de topsport actief te zijn, heb ik mijzelf geschoold tot docent bewegingsonderwijs en heb ik les gegeven op het speciaal onderwijs. Hierna is de stap richting de fitness en personal training gekomen.

 

Guus Baan

Hier zag ik veel mensen jojo’en in gewicht, trainen, leefstijl en gedrag. Als topsporter was ik dat niet gewend, voor mijn gevoel klopte er iets niet. Topsporters zijn niet anders dan andere mensen. Ik heb gezien dat het succes van je doelen behalen zit in een bepaald gedrag en gewoontes doorbreken, en dan heb ik het niet alleen over voeding en training. Het draait namelijk echt om een leefstijl en om daarin de switch te maken voor jezelf.

Mijn persoonlijk doel is om een meerwaarde te zijn voor mensen. Waarbij trainen en grenzen verleggen de basis is om gedrag van jou als persoon aan te pakken. Het onmogelijke doen voor mensen. Ik heb het zelf mogen ervaren in de topsport en weet wat dat kan betekenen. Daarom help ik jou er nu graag bij.

 

Neem direct contact met mij op.
Guus Baan

DE PROGRAMMA'S EN TRAJECTEN

Open Training Veenendaal

UN|LIMITED Training

Met UN|LIMITED Training, train je 2 keer per week met maximaal 6 personen in een groep.

Meer info
I AM Programma

I AM Programma

In 3 maanden naar een gezonde en fitte leefstijl. Afvallen, fit zijn, meer energie of je lekker in je vel voelen.

Meer info
Personal Training Enter

Personal Training/Coaching

Jij bepaalt samen met je persoonlijke trainer/coach de invulling van jouw traject.

Meer info

MELD JE HIERONDER AAN VOOR ONZE EVENTS EN OPEN TRAININGEN

Naast onze programma's bieden we leuke events en open trainingen aan voor onze members, maar ook voor niet members. Wil jij een keer kennis maken met onze werkwijze of heb je interesse om mee te doen aan een ander event? Meld je dan hieronder aan.

CONTACTFORMULIER

Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail ons dan direct.

ADRES

De Bleek 39

7468 DK Enter

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan