Peter de Gruyl

The Power Community Amersfoort

WELKOM BIJ ONZE STUDIO IN AMERSFOORT

Mijn naam is Peter de Gruyl en ik help jou graag bij het bereiken van je doelen door middel van training en coaching.

Ik heb altijd al een interesse voor sport gehad, zo heb ik op topniveau getraind voor judo en bodybuilding. Ook is het altijd al mijn passie geweest om anderen te helpen. Deze achtergrond neem ik nu mee in het begeleiden van members. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om je doelen te bereiken, en hoe je daar komt.

Ook help ik graag gelijkgestemden te omringen met elkaar, zodat je traint op je eigen niveau, maar ook een uitdaging aan kan gaan. Met mijn studio breng ik graag ondernemers bij elkaar om op een sportieve wijze kennis te maken en elkaar te versterken op gebied van business.

Ben jij benieuwd geworden wat ik voor je kan betekenen?

Neem direct contact met ons op

ONZE PROGRAMMA'S EN TRAJECTEN

Event

UN|LIMITED Training

Met UN|LIMITED Training, train je 2 keer per week met maximaal 6 personen in een groep.

Meer informatie

I AM Programma

In 3 maanden naar een gezonde en fitte leefstijl. Afvallen, fit zijn, meer energie of je lekker in je vel voelen.

Meer informatie
Personal Training Ijsselstein

Personal

Jij bepaalt samen met je persoonlijke trainer/coach de invulling van jouw traject.

Meer informatie

EVENTS

Meld je hieronder aan voor de events van mijn studio.

MEET THE TEAM

Trainer Mart Broekhuizen

Sinds mei 2020 ben ik werkzaam binnen The Power Community Amersfoort. Met veel plezier draag ik bij aan het behalen van de persoonlijke resultaten van onze members. Een fit, gezond en krachtig lichaam, zorgt voor het beter functioneren in het dagelijks leven, meer zelfvertrouwen, een betere nachtrust en het verminderen van stress. Door middel van het verzorgen van functionele trainingen, eruit halen wat erin zit en het creëren van een voldaan gevoel, werk ik samen met jou naar het resultaat wat jij voor ogen hebt. De mogelijkheid dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken en gepassioneerd bezig ben met hetgeen wat ik het liefst de hele dag doe, zorgt voor veel voldoening.

Mensen omschrijven mij als een betrouwbaar en betrokken persoon, die makkelijk contact maakt met anderen. Daarnaast ben ik sportief en vind ik humor erg belangrijk.

 

Mart Broekhuizen

Owner/Coach Peter de Gruyl

Mijn naam is Peter de Gruyl ik ben de eigenaar van deze studio in Amersfoort. Ik help jou graag bij het bereiken van je doelen door middel van training en coaching. Ik heb altijd al een interesse voor sport gehad, zo heb ik op topniveau getraind voor judo en bodybuilding. Ook is het altijd al mijn passie geweest om anderen te helpen. Deze achtergrond neem ik nu mee in het begeleiden van members. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om je doelen te bereiken, en hoe je daar komt.

Ook help ik graag gelijkgestemden te omringen met elkaar, zodat je traint op je eigen niveau, maar ook een uitdaging aan kan gaan. Met mijn studio breng ik graag ondernemers bij elkaar om op een sportieve wijze kennis te maken en elkaar te versterken op gebied van business.

Peter de gruyl

Tot in alle details heeft hij een programma gemaakt voor mij en zijn we aan de slag gegaan met individuele en intensieve training. 3 maanden later liep ik pijnvrij en met een veel sterker lichaam de Zevenheuvelenloop. Mede door zijn persoonlijke trainingsaanpak, juiste voedingsprogramma en betrokkenheid hebben we iets bereikt dat in eerste instantie voor mij onhaalbaar leek.

Maurice Hoogendoorn

Maurice Hoogendoorn

CONTACTFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Neem direct contact op

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail mij dan direct.

ADRES

Basicweg 11B
3821 BR Amersfoort

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan