contact

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je de meeste vragen. Kijk gerust rond of jouw vraag (en antwoord) hier al tussen staat.

Selecteer categorie

We spreken hier over de 4B’s; Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 peilers van je leven vormen de basis voor succes. Met succes bedoelen wij het optimaal presteren binnen deze 4 peilers, zonder dat je de balans hiertussen verliest.

Een krachtig leven begint bij een krachtig lichaam. Dat betekent dat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een krachtig leven begint bij een krachtig lichaam.

Als je een voorkeur hebt voor een trainer bij een bepaalde vestiging, dan is er zeker de mogelijkheid om dit te bespreken.

Wij werken uitsluitend op afspraak en werken altijd onder begeleiding. Het is daarom niet mogelijk om zelf vrij te sporten bij ons.

Simpel gezegd helpen we jou in 3 maanden de regie terug te pakken over jouw leven, zodat jij de doelen behaalt die jij voor ogen hebt. Of jij nu wilt afvallen, zelfverzekerder en krachtiger wilt worden, meer energie wilt hebben of juist minder stress, of gewoon een gezonde leefstijl wilt creëren. Dit programma leert jou in 3 maanden hoe je jouw doelen kunt bereiken én behouden.

I AM. Wie ben jij en wat wil je zijn? Deze vragen worden continu gesteld tijdens de coaching in het traject naar ‘de nieuwe jij’. De betere versie van jezelf en een nieuwe start voor het bereiken van je doelen.

Binnen de wekelijkse coaching volg je een werkboek dat speciaal is ontwikkeld samen met een gedragspsycholoog. Het neemt je mee in 19 stappen, waar je start van je huidige modus en bouwt naar The next level.

Je werkt tijdens de trainingen en coaching momenten met max 10 gelijkgestemden. Je hebt altijd dezelfde vaste groep, zijn er zaken die je liever privé wilt bespreken overleg dit dan met je coach.

Binnen The Power Community omring je je altijd met gelijkgestemden. Zo word je onderdeel van deze groep ondernemende mensen en bouw je naast je fitheid ook aan je netwerk.

Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Dit wilt niet zeggen dat je het niet vergoed krijgt. Vaak zijn er via werkgevers wel mogelijkheden voor.

Wij hebben een document dat je aan je werkgever kan overhandigen met informatie en kosten van het I AM Programma. Overleg dit met je coach.

Je kan ons benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

Het I AM Programma kost je niets. Ik hoor je nu denken…kost niets? Right! Natuurlijk is er een bedrag aan verbonden. Je investeert in jezelf, jouw gezondheid en jouw leven. We zijn niet te vergelijken met elk ander bedrijf gericht op fysieke en/of mentale gezondheid, zo ook dit programma (denk aan sportschool, personal training studio, crossfitbox).

De investering die je aan jezelf doet voor het I AM Programma is 1295,- excl. BTW (1411,- incl. BTW) voor 3 maanden.

*Vaak kan je dit via je werkgever vergoed krijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Het I AM Programma is een groepsprogramma en start elke 3 maanden. Echter als je nú wilt beginnen, dan zijn er altijd mogelijkheden, overleg dit met de desbetreffende vestiging/coach.

Het is zeker geen dieet. Tijdens de coaching gaan we ook in op voeding. Dit doen we met onze Foodguide ter ondersteuning. We leren je gezonde keuzes maken en we leggen je de werking van voeding uit. Wel hebben wij wat leuke voorbeeld recepten die je kan gebruiken.

Wij werken naar een resultaat dat jij langdurig in je leven kan toepassen, en niet een tijdelijke oplossing, dit is dus zeker geen dieet.

Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. We stemmen de trainingen altijd af op je eigen niveau, maar iedere training is een uitdaging, waarbij je wordt geconfronteerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, daarom is ook tijdens de training persoonlijke aandacht en techniek heel belangrijk.

Op al onze locaties kan je UN|LIMITED Training volgen.

Je volgt UN|LIMITED Training met maximaal 6 personen in een vaste groep. Je bent altijd met gelijkgestemden aan het trainen op je eigen ervaring en niveau. Dit zorgt voor de beste motivatie

Alles wat wij doen is op basis van coaching, dit zal je ook terug vinden bij UN|LIMITED Training. De een wil wat meer coaching dan de ander, wij plannen altijd nog los 1 op 1 momenten voor coaching als dat nodig is.

De investering voor UN|LIMITED Training is 200,- excl. (218,- incl. BTW) per maand. Het is meer dan alleen trainen, er zit altijd coaching in verweven en je werkt echt aan je eigen doelen en behaald resultaat.

Wij hebben onze eigen manier van training en coaching dat werkt. We hebben al veel mensen geholpen aan resultaat op persoonlijk of zakelijk vlak. Bekijk onze methode voor de uitleg hierachter.

Onze Methode

Wij werken altijd op basis van jouw persoonlijke situatie, heb je een blessure? Wij zijn opgeleid om je ook te begeleiden met een blessure en eventuele behandelingen uit te voeren. Juist trainen kan bij een blessure heel erg goed zijn. Wij zijn altijd gefocust op kwaliteit en de uitvoering van de juiste techniek en houding staat bij ons bovenaan.

Dit kan zeker, we maken trajecten op maat. Dus kom vooral langs of neem contact op en bespreek je doelen en wensen, wij passen ons altijd aan op jou/jullie wensen.

Zoals benoemd staat kwaliteit bij ons voorop. Dat betekent dat al onze personal trainers/coaches hiervoor zijn opgeleid. En dan niet met een papiertje die je binnen 1 dag kan krijgen.

Onze coaches zijn allemaal opgeleid door een gedragspsycholoog en zo zijn onze programma’s op maat gemaakt met onze eigen unieke methode.

Ook de personal trainers zijn breed opgeleid op het gebied van het menselijk fysiek en voeding en kunnen vaak ook behandelingen geven bij blessures en pijnklachten, wij werken samen met een opleidingsinstituut ‘Overload Worldwide’ en hanteren hierin een hoge standaard.

Zoals al eerder benoemd is het een op maat gemaakt traject. De prijzen variëren daarom erg veel. Het ligt aan de aantal momenten dat jij begeleiding nodig hebt. Voor een indicatie kan je het beste contact met ons opnemen of langs een studio komen om je doelen te bespreken, op basis hiervan kunnen wij je een indicatie geven.

Jazeker! We hebben zelfs aparte trajecten speciaal voor teams en bedrijven. Neem hierover contact op met de desbetreffende vestiging.

 

Ja, daar zijn zeker mogelijkheden voor. Neem contact op met Albert Elsenaar voor verdere informatie hierover.

Albert Elsenaar
Tel: 06 13 12 95 73

Of stuur ons hoofdkantoor een bericht.

CONTACTFORMULIER

Vul het formulier in om met ons in contact te komen, wij streven naar een reactie binnen 24 uur.

NEEM CONTACT OP

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail ons dan direct!

BEL OF APP DIRECT

 

HOOFDKANTOOR: 085 07 11 160

IJsselstein: 0639798894

Utrecht: 0657708810

Veenendaal: 0648741078

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan