Fittest Company

UN|LIMITED Training

Trainen in een exclusieve groep

Over de UN|LIMITED Training

Met UN|LIMITED groepstraining ervaar je exclusiviteit op het hoogste niveau. Op 2 vaste momenten in de week werk jij samen met onze Personal Trainers naar het fysieke doel dat jij voor ogen hebt. Met max. 6 personen in een vaste groep ligt de focus op persoonlijke begeleiding met de dynamiek van een groep.

We werken aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en lenigheid in functionele maar uitdagende full-body workouts, afgestemd op jouw fysieke belastbaarheid.

Vraag direct een proefsessie aan!
Shelley blog

Dit is wat je krijgt

 • Persoonlijke intake

  Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

 • maandelijkse checks

  Om je voortgang te bewaken en ook echt aan je doel te werken, hebben we een maandelijkse check.

 • Wekelijks 2x full-body workout

  Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld.

 • Betrokken personal coach

  Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, daarom is ook tijdens de training persoonlijke aandacht en techniek heel belangrijk.

DURF JIJ HET AAN?

Als jij niet bang bent voor een beetje competitie en op jouw eigen niveau je grenzen wilt verleggen, ben je welkom voor een vrijblijvende proeftraining.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Op al onze locaties kan je UN|LIMITED Training volgen.

Je volgt UN|LIMITED Training met maximaal 6 personen in een vaste groep. Je bent altijd met gelijkgestemde aan het trainen op je eigen ervaring en niveau. Dit zorgt voor de beste motivatie

Alles wat wij doen is op basis van coaching, dit zal je ook terug vinden bij UN|LIMITED Training. De een wil wat meer coaching dan de ander, wij plannen altijd nog los 1 op 1 momenten voor coaching als dat nodig is.

De investering voor UN|LIMITED Training is 200,- excl. (218,- incl. BTW) per maand. Het is meer dan alleen trainen, er zit altijd coaching in verweven en je werkt echt aan je eigen doelen en behaald resultaat.

WIL JIJ MEER DAN ALLEEN EEN TRAINING?

Wil jij niet alleen lichamelijk uitgedaagd worden, maar wil je ook met je leefstijl en voeding aan de slag? Dan is het I AM Programma echt iets voor jou.

START MET EEN PROEFTRAINING

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend en gratis een persoonlijke sessie of proeftraining in te plannen.

NEEM CONTACT OP

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail ons dan direct!

BEL OF APP DIRECT

HOOFDKANTOOR: 085 07 11 160

IJsselstein: 0639798894

Utrecht: 0657708810

Veenendaal: 0648741078

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan