The Power Community Veenendaal

Personal

Een-op-een training of coaching

Over Personal Training of coaching

Met personal training of coaching ervaar je exclusiviteit op het hoogste niveau. Jij bepaalt samen met je persoonlijke trainer/coach de invulling van jouw traject. Wij passen altijd de methode aan, op jouw doel.

Wat jouw doel ook is; fitter worden, meer energie, minder stress of van een blessure afkomen. We stemmen alles samen met jou af. Ben je ondernemer en wil je trainen voordat je begint met werken? Geen probleem!

DIRECT AANMELDEN
Personal Training
Coaching

Dit is wat je krijgt

 • Persoonlijke intake

  We werken op maat, op basis van jouw doelen en wensen. Een persoonlijke intake is hier belangrijk bij.

 • Voortgang bewaking

  Afhankelijk van jouw doel wordt er elke 2 weken een voortgang check gedaan om je resultaat te meten.

 • Combinatie van training en/of coaching

  Afhankelijk van jouw wensen en doelen maken we een plan voor training maar ook coaching momenten. Op gebied van bijvoorbeeld leefstijl en voeding.

 • Betrokken personal coach

  Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, wij gaan er 100% voor om jou te helpen met het bereiken van je doelen.

WIL JIJ AAN DE SLAG?

Kan je niet wachten met het behalen van je doelen en wil je het liefst nu aan de slag? Vraag dan direct een gratis proefsessie of persoonlijke intake aan.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen manier van training en coaching dat werkt. We hebben al veel mensen geholpen aan resultaat op persoonlijk of zakelijk vlak. Bekijk onze methode voor de uitleg hierachter.

Onze Methode

Wij werken altijd op basis van jouw persoonlijke situatie, heb je een blessure? Wij zijn opgeleid om je ook te begeleiden met een blessure en eventuele behandelingen uit te voeren. Juist trainen kan bij een blessure heel erg goed zijn. Wij zijn altijd gefocust op kwaliteit en de uitvoering van de juiste techniek en houding staat bij ons bovenaan.

Dit kan zeker, we maken trajecten op maat. Dus kom vooral langs of neem contact op en bespreek je doelen en wensen, wij passen ons altijd aan op jou/jullie wensen.

Zoals benoemd staat kwaliteit bij ons voorop. Dat betekent dat al onze personal trainers/coaches hiervoor zijn opgeleid. En dan niet met een papiertje die je binnen 1 dag kan krijgen.

Onze coaches zijn allemaal opgeleid door een gedragspsycholoog en zo zijn onze programma’s op maat gemaakt met onze eigen unieke methode.

Ook de personal trainers zijn breed opgeleid op het gebied van het menselijk fysiek en voeding en kunnen vaak ook behandelingen geven bij blessures en pijnklachten, wij werken samen met een opleidingsinstituut ‘Overload Worldwide’ en hanteren hierin een hoge standaard.

Zoals al eerder benoemd is het een op maat gemaakt traject. De prijzen variëren daarom erg veel. Het ligt aan de aantal momenten dat jij begeleiding nodig hebt. Voor een indicatie kan je het beste contact met ons opnemen of langs een studio komen om je doelen te bespreken, op basis hiervan kunnen wij je een indicatie geven.

WIL JIJ IN 3 MAANDEN AAN JE LEEFSTIJL WERKEN IN EEN GROEP?

Wil jij niet alleen, maar in een groep werken en wil je ook met je leefstijl en voeding aan de slag? Dan is het I AM Programma echt iets voor jou.

START MET EEN PROEFSESSIE

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend en gratis een persoonlijke sessie of proeftraining in te plannen.

NEEM CONTACT OP

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail ons dan direct!

BEL OF APP DIRECT

 

HOOFDKANTOOR: 085 07 11 160

IJsselstein: 0639798894

Utrecht: 0657708810

Veenendaal: 0648741078

 

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan