I AM Programma

In 3 maanden je leefstijl transformeren

Over het I AM Programma

Het creëren van een gezonde en fitte leefstijl is de hoofdmissie tijden het I AM Programma. Afvallen, fit zijn, meer energie of je lekker in je vel voelen.

Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. Daarnaast heb je per week een coaching moment, waarbij we jouw doelen onder de loep nemen. We leren je hoe je bewust wordt van bepaalde keuzes en patronen en de acties die daarbij horen.

Het I AM Programma duurt 3 maanden. We werken aan voeding, training en coaching, waarbij je patronen doorbreekt en een transformatie ondergaat.

Neem direct contact op

Dit is wat je krijgt

 • Persoonlijke intake, nulmeting en Kick-off

  We starten altijd met een nulmeting en kick-off, zo kan je precies je voortgang bijhouden en ontvang je alle materialen om te werken aan jouw doelen.

 • Foodguide

  Een Foodguide waarin ons voedingsprincipe en extra recepten uitgebreid staan uitgelegd. *Het is geen dieet.

 • Wekelijkse coaching en trainingsmomenten

  Elke week heb je 1 uur coaching op jouw doel en heb je 2x een uur per week een functionele workout.

 • 100% commitment en support van jouw Personal Trainer/Coach

  Wij zijn geen online service en werken met echt oprecht betrokken coaches. Zij staan voor jou klaar en helpen jou met het bereiken van je persoonlijke doelen. Persoonlijke aandacht is een grote focus voor ons.

WIL JE AAN DE SLAG?

Ben jij dat gejo-jo zat en klaar met elke keer weer iets nieuws te proberen? Je bent van harte welkom voor een gratis proefsessie.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Simpel gezegd helpen we jou in 3 maanden de regie terug te pakken over jouw leven, zodat jij de doelen behaalt die jij voor ogen hebt. Of jij nu wilt afvallen, zelfverzekerder en krachtiger wilt worden, meer energie wilt hebben of juist minder stress, of gewoon een gezonde leefstijl wilt creëren. Dit programma leert jou in 3 maanden hoe je jouw doelen kunt bereiken én behouden.

I AM. Wie ben jij en wat wil je zijn? Deze vragen worden continu gesteld tijdens de coaching in het traject naar ‘de nieuwe jij’. De betere versie van jezelf en een nieuwe start voor het bereiken van je doelen.

Binnen de wekelijkse coaching volg je een werkboek dat speciaal is ontwikkeld samen met een gedragspsycholoog. Het neemt je mee in 19 stappen, waar je start van je huidige modus en bouwt naar The next level.

Je werkt tijdens de trainingen en coaching momenten met max 10 gelijkgestemden. Je hebt altijd dezelfde vaste groep, zijn er zaken die je liever privé wilt bespreken overleg dit dan met je coach.

Binnen The Power Community omring je je altijd met gelijkgestemden. Zo word je onderdeel van deze groep ondernemende mensen en bouw je naast je fitheid ook aan je netwerk.

Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Dit wilt niet zeggen dat je het niet vergoed krijgt. Vaak zijn er via werkgevers wel mogelijkheden voor.

Wij hebben een document dat je aan je werkgever kan overhandigen met informatie en kosten van het I AM Programma. Overleg dit met je coach.

Je kan ons benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

Het I AM Programma kost je niets. Ik hoor je nu denken…kost niets? Right! Natuurlijk is er een bedrag aan verbonden. Je investeert in jezelf, jouw gezondheid en jouw leven. We zijn niet te vergelijken met elk ander bedrijf gericht op fysieke en/of mentale gezondheid, zo ook dit programma (denk aan sportschool, personal training studio, crossfitbox).

De investering die je aan jezelf doet voor het I AM Programma is 1295,- excl. BTW (1411,- incl. BTW) voor 3 maanden.

*Vaak kan je dit via je werkgever vergoed krijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Het I AM Programma is een groepsprogramma en start elke 3 maanden. Echter als je nú wilt beginnen, dan zijn er altijd mogelijkheden, overleg dit met de desbetreffende vestiging/coach.

Het is zeker geen dieet. Tijdens de coaching gaan we ook in op voeding. Dit doen we met onze Foodguide ter ondersteuning. We leren je gezonde keuzes maken en we leggen je de werking van voeding uit. Wel hebben wij wat leuke voorbeeld recepten die je kan gebruiken.

Wij werken naar een resultaat dat jij langdurig in je leven kan toepassen, en niet een tijdelijke oplossing, dit is dus zeker geen dieet.

Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. We stemmen de trainingen altijd af op je eigen niveau, maar iedere training is een uitdaging, waarbij je wordt geconfronteerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, daarom is ook tijdens de training persoonlijke aandacht en techniek heel belangrijk.

WIL JIJ LIEVER ÉÉN-OP-ÉÉN TRAINING?

Wil jij liever een persoonlijk één-op-één traject? Dan is Personal echt iets voor jou.

START MET EEN GRATIS PROEFSESSIE

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend en gratis een persoonlijke sessie of proeftraining in te plannen.

NEEM CONTACT OP

Wil je snel contact hebben, bel, app of mail ons dan direct!

BEL OF APP DIRECT

 

HOOFDKANTOOR: 085 07 11 160

IJsselstein: 0639798894

Utrecht: 0657708810

Veenendaal: 0648741078

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan