Wat is jouw gezondheid je waard?

Wanneer je ervoor kiest om met ons te gaan werken aan een fit en krachtig lichaam, zullen wij doen wat nodig is om dit samen met jou te realiseren.

 

Door te focussen op de kwaliteit van onze trajecten en daarbij een hoge standaard aan te nemen wat betreft training en coaching, zijn wij in staat de waardering te krijgen van onze cliënten die kwaliteit, gezondheid, resultaat en het maken van een échte connectie verkiezen boven prijs.

 

Omdat wij alleen werken met mensen die bereid zijn 100% commitment te geven op dat wat ze willen realiseren, zal er altijd eerst een vrijblijvend intake gesprek plaatsvinden. In dit gesprek bekijken we wat jouw doel is en de motivatie hierachter, zodat we kunnen bepalen of wij je kunnen helpen en welk programma hiervoor het meest geschikt is.

 

 Tijdens dit gesprek geven wij je tevens meer informatie over de inhoud van het betreffende programma en de bijbehorende tarieven. Vanaf 200 euro p.m. werk je al samen met ons naar het realiseren van jouw krachtige lichaam en gezonde leefstijl.

 

Plan nu jouw vrijblijvende intake.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We nodigen je graag uit voor een goede kop koffie in een van onze vestigingen om dit samen te bespreken.

 


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.