Het volgende I AM Programma begint

 
 

Programma informatie | I AM programma

 

Wat als je in 3 maanden jouw doel gewoon behaalt?

 

Een gezonde lifestyle, een goede connectie met je gezin en geliefdes, energie en rust voor jezelf en een krachtige houding op je werk. Dan zou je de wereld aan kunnen toch?

 

Het I AM programma is de perfecte start voor de rest van je leven. In 3 maanden tijd werken we toe naar het lichaam en de leefstijl dat jij wilt realiseren. Of je nu wilt afvallen, gewoon fit en energiek wilt zijn, of de grip terug wilt op je leven. Het start allemaal bij de eerste B van Body.

Met max. 9 andere gelijkgestemden in een groep, is er een persoonlijke setting met aandacht voor elk individu.

Wat krijg je?

 •  I AM kick-off
 • Fysieke nulmeting
 • Wekelijks twee functionele full-body trainingen van onze Personal Trainers
 • Wekelijks word je samen met de andere groepsleden een uur gecoacht op jouw doel
 • Wekelijkse monitoring op jouw persoonlijke voortgang
 • Maandelijkse fysieke meting
 • 100% commitment en support van jouw Personal Trainer/Coach

Aan het eind van dit traject heb je de basis gelegd en bezit je de benodigde kennis en tools om toe te werken naar de doelen die jij stelt. Dankzij de coaching ben jij in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven.

Veelgestelde vragen

 • Erik Zandvoort

  Ik had niet verwacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel resultaat zou behalen.

  Ik had niet verwacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel resultaat zou behalen. Ik ben veel krachtiger, ook mentaal. Ik heb de drive om nog even dat extra te kunnen geven waar dat nodig is. Bij The Power Community heb ik voldoende uitdaging wat mij blijft pushen om tot het uiterste te gaan. Die uitdaging blijf ik houden, omdat ik constant mijn doelen blijf stellen. Al die positieve resultaten neem ik ook weer mee in mijn dagelijks leven!

  Erik Zandvoort

 • Lia de Bruijn

  Door de combinatie van voeding & training, voel ik mij jonger, fitter, lichter, sportiever en sexier!

  Ik ben nu veel sterker, fitter en vitaler geworden. Ik ben in 5 maanden tijd 19 kilo afgevallen en loop weer rechtop. ⁠
  Door bewuster met voeding om te gaan, heb ik mijn complete levensstijl veranderd.  ⁠

  Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben, maar eet nu gezonde voedzame voeding in plaats van vulling. Ik heb mijn oude levensstijl getransformeerd naar een gezonde en sportieve levensstijl. ⁠

  Lia de Bruijn

 • Jaap Lange

  Het motiveert mij enorm om door te gaan!

  Ik voel mij nu, na 3 maanden, stukken beter! Ik heb meer energie en heb mijn eigen balans weer gevonden. Ik zorg ervoor dat ik mijn doelen realiseer. Behalve op mentaal gebied ben ik ook fysiek veel sterker geworden. Ik ben 13 kilo afgevallen en daardoor kan ik nu 10 kilometer in 48 minuten lopen. Dat was mij voorheen nooit gelukt! ⁠

  Doordat ik nu zowel privé als zakelijk meer energie hebt motiveert mij dat enorm om door te gaan!’’

  Jaap Lange

 • Chantal Leenderts

  Ik heb in 3 maanden zulke grote stappen gemaakt, dat had ik nooit van te voren verwacht.

  Ik zat echt in de knoop met mijzelf en ik wist niet goed meer hoe ik eruit moest komen.⁠

  Ik kon mij niet voorstellen dat je in 3 maanden zulke grote stappen kon maken maar het is mij gelukt! Ik ben afgevallen, zit strakker in mijn vel, maar ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen en dat straal ik nu ook uit. Ik sta veel sterker in mijn schoenen en ik weet nu wat ik kan.⁠ Het sporten en mijn gezonde levensstijl zijn nu een onderdeel van mijn leven geworden en daar blijf ik mee doorgaan!”⁠

  Chantal Leenderts

 • Jan Joost de Jong

  Ik ben fysiek, maar ook mentaal veel sterker en dat was mijn doel.

  Mijn Coach en de andere trainers hebben mij goed geholpen tijdens het programma. Ik geef niet meer gelijk op, maar ga echt zoeken naar oplossingen. Dat doe ik op fysiek gebied, maar nu ook mentaal. Daardoor ben ik veel sterker. Door de combinatie van het sporten en de coaching ben ik mij veel meer bewuster van wat ik doe. Ik ben al 8 kilo kwijt en voel mij veel fitter. Hierdoor ben ik ook meer bewust geworden van mezelf en keuzes.⁠

  Door The Power Community ben ik fysiek, maar ook mentaal veel fitter en sterker geworden. En dat was mijn doel!⁠

  Jan Joost De Jong

 • Brecht Wesser

  -12 kilo, meer energie en krachtiger in het leven!

  Door de combinatie van sporten en coaching kijk ik nu kritischer naar mezelf en naar hoe ik mijn dagen in wil vullen. Ook heb ik geleerd bewust om te gaan met voeding en wat voor invloed dit op je heeft. Ik voel me krachtiger en fysiek sterker. Daarnaast neem ik mijn werk niet meer mee naar huis, waardoor het me nog meer balans heeft gegeven in mijn relaties en mijn eigen vrije tijd.

  Brecht Wester

 • Johan Van Houten

  Een krachtige basis om verder te groeien.

  Ik ben mentaal sterker geworden en zie nu vooral kansen en mogelijkheden i.p.v. obstakels. De angst waar ik mij eerder vaak door liet leiden, zie ik niet meer als een bedreiging. De coaching heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Welke Johan is er nodig om te krijgen wat ik wil, wie moet ik zijn? Dit is een krachtige basis om zowel op persoonlijk vlak als in mijn bedrijf grote stappen te gaan zetten!

  Johan van Houten

 • Marjolijn Louissen

  Min 14kg in 3 maanden!

  De combinatie tussen voeding, training en vooral ook coaching, heeft mij enorm geholpen. Na al mijn bezoeken aan verschillende hulpverleners voor mijn probleem met mijn voeding en mijn gewicht wist ik echt niet meer wat mij zou kunnen helpen. The Power Community helpt mij niet alleen bij het afvallen (-14kg in 3 mnd), maar vooral bij het transformeren van mijzelf.

  Marjolein Louissen

 • Elwin Jonkers

  Zoveel meer dan alleen training.

  Een enorm waardevol programma, want het is niet de training of die 8kg minder, maar juist alles er omheen wat een impact maakt. Van ‘reptielenbrein’ tot brutale eerlijkheid, van krachtige beloftes tot doelen die er toe doen: het komt voorbij en grijpt je bij de keel.

  Voor iedereen die op een splitsing staat in het leven, zou ik zeggen; Start nu en pak je kans op een tweede, vernieuwd en krachtiger leven!

  Elwin Jonkers

 • Margret Brouwe

  Ik ben 27 kilo afgevallen en niet meer aan het jo-jo’en.

  The Power Community heeft mij geholpen om weer gezond te leven. Ik maak betere keuzes qua voeding en, waar ik mij voorheen verstopte, vind ik dat ik er nu weer mag zijn. Ook zakelijk durf ik nu andere keuzes te maken. ⁠

  Ik voel mij een stuk gezonder en dat geeft mij een goed gevoel. Waar ik het meest trots op ben is dat ik 27 kilo ben afgevallen en een jaar later nog steeds op hetzelfde gewicht zit.⁠

  Margret Brouwer

Start nu met jouw persoonlijke sessie!

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend en gratis een persoonlijke sessie in te plannen om te zien wat het I AM programma voor jou kan betekenen. • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever alleen training én geen coaching?

Bekijk UN|LIMITED Training

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.