The Power Community Amsterdam Zuid-Oost

Goed om je hier te zien! Dit betekent dat het jouw tijd is om fitter te worden, meer energie te krijgen en een blijvend gezonde leefstijl te realiseren. Om nu echt te kiezen voor jezelf. In een branche waar kwaliteit en resultaat steeds minder belangrijk lijkt te worden, brengen wij daar verandering in! Lees snel verder hoe wij dat aanpakken bij personal training studio Amsterdam Zuid-Oost.

Gelijk kennismaken

Starten bij The Power Community®

Wij werken aan doelen behalen op een compleet nieuw level. Wij zijn de laatste die je gaan vertellen hoe je dit moet doen. Want jij bent de enige die jouw leven kan transformeren. Het is namelijk niet de ‘hoe’ het is ‘wie’ je bent. Bij The Power Community personal training Amsterdam gaan we verder dan alleen een fit lichaam, we kijken naar alle pijlers van jouw leven: Body, Being, Balance en Business. Onze 4B’s methode start echter bij de eerste B: een krachtig lichaam.

 

Ben jij klaar met proberen?
Wij zijn er voor de mensen die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn een oprecht commitment aan te gaan. Een commitment dat impact zal maken op je hele leven.
We doen dit door je niet alleen te begeleiden en coachen op het gebied van training, voeding en leefstijl. Bij personal training studio Amsterdam coachen je op het meest essentiële aspect voor blijvend resultaat: een krachtige persoonlijkheid.

 

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en te doen wat je moet doen? Neem dan die eerste stap; ontdek hoe wij jou persoonlijk kunnen helpen je doelen te realiseren.

 

Het gezicht achter The Power Community Amsterdam

Van militair naar The Power Community Amsterdam!

 

Het is alweer een tijd geleden dat Joke Stroobach het camouflagepak droeg. Ook het blauwe uniform van de Koninklijke Marechaussee heeft ze verdiend na alle beproevingen die hiervoor nodig waren.

 

Ze weet als geen ander hoe het is om de uitdagende combinatie van politionele en militaire werkzaamheden, uit te voeren onder uiteenlopende omstandigheden. De ervaring binnen de politie heeft Joke geholpen om zichzelf verder te ontwikkelen, om uiteindelijk de stap naar het ondernemerschap te maken en het volgende battlefield te bestormen: Amsterdam.

 • Johan Van Houten

  Een krachtige basis om verder te groeien.

  Ik ben mentaal sterker geworden en zie nu vooral kansen en mogelijkheden i.p.v. obstakels. De angst waar ik mij eerder vaak door liet leiden, zie ik niet meer als een bedreiging. De coaching heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Welke Johan is er nodig om te krijgen wat ik wil, wie moet ik zijn? Dit is een krachtige basis om zowel op persoonlijk vlak als in mijn bedrijf grote stappen te gaan zetten!

  Johan van Houten

 • Brecht Wesser

  -12 kilo, meer energie en krachtiger in het leven!

  Door de combinatie van sporten en coaching kijk ik nu kritischer naar mezelf en naar hoe ik mijn dagen in wil vullen. Ook heb ik geleerd bewust om te gaan met voeding en wat voor invloed dit op je heeft. Ik voel me krachtiger en fysiek sterker. Daarnaast neem ik mijn werk niet meer mee naar huis, waardoor het me nog meer balans heeft gegeven in mijn relaties en mijn eigen vrije tijd.

  Brecht Wester

Download hieronder meer informatie over dé manier voor meer tijd voor jezelf.

 

Ieder mens is anders, dus is er nooit één manier om je doel te behalen. Indien je het op prijs stelt kun je je telefoonnummer achterlaten en nemen we eenmalig contact met je op om onze manier toe te lichten.

Dit is gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend.Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.