Personal Training Studio Amersfoort

 

Goed om je hier te zien! Dit betekent dat het jouw tijd is om fitter te worden, meer energie te krijgen en een blijvend gezonde leefstijl te realiseren. Om nu echt te kiezen voor jezelf. In een branche waar kwaliteit en resultaat steeds minder belangrijk lijkt te worden, brengen wij daar verandering in! Lees snel verder hoe wij dat aanpakken in personal training studio Amersfoort.

 

Start hier

Maar ‘hoe’ werkt dat dan…

Wij werken aan doelen behalen op een compleet nieuw level. Wij zijn de laatste die je gaan vertellen hoe je dit moet doen. Want jij bent de enige die jouw leven kan transformeren. Het is namelijk niet de ‘hoe’ het is ‘wie’ je bent. Bij The Power Community gaan we verder dan alleen een fit lichaam, we kijken naar alle pijlers van jouw leven: Body, Being, Balance en Business. Onze 4B’s methode start echter bij de eerste B: een krachtig lichaam.

Ben jij klaar met proberen?

Wij zijn er voor de mensen die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn een oprecht commitment aan te gaan. Een commitment dat impact zal maken op je hele leven.
We doen dit door je niet alleen te begeleiden en coachen op het gebied van training, voeding en leefstijl. We coachen je op het meest essentiële aspect voor blijvend resultaat: een krachtige persoonlijkheid.

 

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en te doen wat je moet doen? Neem dan die eerste stap; ontdek hoe wij jou persoonlijk kunnen helpen je doelen te realiseren. 

 

 

 • Brecht Wesser

  -12 kilo, meer energie en krachtiger in het leven!

  Door de combinatie van sporten en coaching kijk ik nu kritischer naar mezelf en naar hoe ik mijn dagen in wil vullen. Ook heb ik geleerd bewust om te gaan met voeding en wat voor invloed dit op je heeft. Ik voel me krachtiger en fysiek sterker. Daarnaast neem ik mijn werk niet meer mee naar huis, waardoor het me nog meer balans heeft gegeven in mijn relaties en mijn eigen vrije tijd.

  Brecht Wester

 • Johan Van Houten

  Een krachtige basis om verder te groeien.

  Ik ben mentaal sterker geworden en zie nu vooral kansen en mogelijkheden i.p.v. obstakels. De angst waar ik mij eerder vaak door liet leiden, zie ik niet meer als een bedreiging. De coaching heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Welke Johan is er nodig om te krijgen wat ik wil, wie moet ik zijn? Dit is een krachtige basis om zowel op persoonlijk vlak als in mijn bedrijf grote stappen te gaan zetten!

  Johan van Houten

Start hier.

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt alle informatie om te starten bij personal training studio Amersfoort. Laat je telefoonnummer achter voor een volledige ervaring bij The Power Community® ervaring.Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.