Personal Trainer

Wil jij impact maken, het beste uit mensen halen én tegelijkertijd werken in een vooruitstrevend team? Word onze nieuwe personal trainer in Amersfoort en behaal échte resultaten met klanten.

Wat ga je doen:

 

Onze klanten (1-op-1 en exclusieve groepen) begeleiden bij het behalen van hun fysieke doelen en ze helpen om een gezonde levensstijl te creëren. Je daagt ze uit tij dens jouw functionele training sessies. Door jouw begeleiding en ondersteuning worden ze fysiek uitgedaagd en verleggen ze grenzen. Je bent persoonlijk betrokken en je levert trainingen van een hoge kwaliteit. Bij ons draait het om optimalisatie en resultaat bij de klant.

 

Wil je meer dan alleen training geven? Namelijk, leuke events opzetten voor klanten of heb je ambities om coach te worden? Dat kan allemaal binnen onze eigen Academy! Ben je ambitieus en wil je doorgroeien, die mogelijkheid is er. Een win-win situatie dus!

Wie zijn wij?

 

Wij zijn The Power Community Amersfoort, onderdeel van een high-value franchiseconcept dat een gezond leven creëert door middel van sport en coaching voor ambitieuze en ondernemende mensen. Sport om je fit te maken en op weg te helpen, coaching om te zorgen dat je gaat doen wat je eigenlij k al weet. Dat je de acties gaat ondernemen om je ‘ongezonde’ patronen en gewoontes te doorbreken. Om alles uit je leven te kunnen halen. Het bieden van nieuwe energie voor je lijf, werk gezin en jezelf. Wij werken met een gedragspsycholoog en aan de hand daarvan zij n onze programma’s ontwikkeld. Wij zijn een uniek concept dat psychologie combineert met sport. No Nonsens & Bullshit. En daarom werkt het.

Wat wij bieden

  • Werken in een sportief en innoverend team.
  • Interne doorgroeimogelij kheden…wellicht ooit jouw eigen studio?
  • Gratis sportgelegenheid voor jezelf.
  • Persoonlijke begeleiding van performance trainers en gekwalifi ceerde coaches.
  • Leuke teamactiviteiten/evenementen.
  • En natuurlijk, geld.. .wat je doet het niet gratis ;).

Wat wij vragen

  • Tijden in overleg. Afgestemd op de behoefte van de klant.
  • Minimale opleidingseisen: Overload Top A / Fitness B / ALO / CrossFit level 1, of soortgelij k.
  • Je bent sociaal, enthousiast en hebt een open houding.
  • Je vindt het leuk om het beste uit iemand te halen.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct hieronder.

Solliciteer hier.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op.Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.