Coaching

Onze methode

Afgestemd op jouw situatie, gewoontes en gedrag

Het is meer dan alleen fitheid

Een gezond leven creëren door middel van sport en coaching voor ambitieuze en ondernemende mensen. Sport om je fit te maken en op weg te helpen, coaching om te zorgen dat je gaat doen wat je al weet. Dat je de acties gaat ondernemen om je ‘ongezonde’ patronen en gewoontes te doorbreken. Om alles uit je leven te kunnen halen. Het bieden van nieuwe energie voor je lijf, werk, gezin en jezelf. Wij werken met een eigen coachingsmethode en aan de hand daarvan zijn onze programma’s ontwikkeld. Wij zijn een uniek concept dat psychologie combineert met sport. No nonsense. En daarom werkt het.

Wij werken aan het creëren van resultaat op een geheel andere wijze. Onze coachingsprogramma’s zijn samen met een gedragspsycholoog ontwikkeld en zijn persoonlijk op jouw situatie afgestemd. Wij werken vanuit de 4B’s. Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Het is dus meer dan alleen fit worden. Deze 4 pijlers vormen de basis van je leven en jouw resultaat. Lees meer over onze 4B’s en hoe dit samenhangt verder op deze pagina.

man zit naast barbell

De 4 b’s

Wij werken vanuit de 4B’s. Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Dit is de basis van je leven en wij werken altijd aan het bereiken van doelen binnen deze 4B's.

Body

Een gezond, fit en krachtig lichaam. Het begint allemaal met goed in je vel zitten, om je geestelijk vrij te voelen.

BEing

Een gefocust leven met rust en overzicht. Wees je bewust van jezelf en van je omgeving om optimaal te leven.

Balance

Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen om je heen, zodat dit allemaal goed in balans is met elkaar.

Werken

business

Het benutten van jouw volledige potentie en het creëren van een krachtige houding en resultaten in jouw werkveld.

Onze basis: De 4B’s

We spreken hier over de 4B’s; Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 pijlers van je leven vormen de basis voor succes. Met succes bedoelen wij het optimaal presteren binnen deze 4 pijlers, zonder dat je de balans hiertussen verliest.

Om resultaat en succes te realiseren is allereerst een sterke basis nodig. Wij helpen je bij het creëren van die krachtige persoonlijkheid, zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen. No more bullshit.

Onze vijf kernwaarden

Wij werken volgens bepaalde principes en hechten veel waarde aan onze 5 kernwaardes.

Icoon 1

Wij werken vanuit de 4 B’s

Icoon 2

Wij zijn oprecht betrokken

Icoon 3

Wij zijn resultaatgericht

Icoon 4

Wij zijn integer

Icoon 5

Wij zijn gericht op community

IN 3 MAANDEN FIT EN VOL ENERGIE?

Het I AM programma is de perfecte start voor de rest van je leven. In 3 maanden tijd werken we toe naar het lichaam en de leefstijl dat jij wilt realiseren. Of je nu wilt afvallen, gewoon fit en energiek wilt zijn, of de grip terug wilt op je leven.

ONTDEK HET I AM PROGRAMMA

Onze partners

Wij omringen ons met kwalitatieve spelers en kiezen onze partners hierop zorgvuldig uit. Vanuit onze visie, waarbij de persoonlijke betrokkenheid hoog is en resultaat telt, hebben wij een perfecte match gevonden met:

fast Lane Vitality Logo
NT Visuals Logo

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan