Guus van Diest

MEET: Guus van Diest

Leuk om kennis te maken

Van origine ben ik gespecialiseerd pedagogisch groepsbegeleider. Dit houdt praktisch in dat ik daarvoor heb gestudeerd en voor een periode van 4 jaar heb gewerkt met kinderen en jong volwassenen tussen de 8 en 21 jaar oud met gedragsstoornis of problematiek. Hierbij moet je voornamelijk denken aan vormen van autisme, adhd, hechtingsproblematiek en daarbij vaak een niet gewenste thuissituatie.

Hoe maak je vanuit daar dan de stap naar sport en coaching? Zelf heb ik met overgewicht geworsteld. Tijdens mijn transformatie van overgewicht naar ondergewicht en vanuit daar naar een stabiel en krachtig lijf kwam ik erachter dat de ‘hoe en de wat’ lang niet genoeg is voor een gezond lijf. De persoon, het gedrag, de patronen, de gedachtegang en de drijfveren van de persoon die de ‘hoe en de wat’ moet gaan realiseren, dat moet sterk zijn.

Guus van Diest

Dit werd bevestigd toen ik startte met het schrijven van voeding- en trainingsthema's. Dit zijn vaak zaken die we wel weten, veel interessanter is wat het is waardoor de persoon niet doet waarvan diegene weet dat hij het moet doen. Ik besloot me om te scholen, me te verdiepen in het vak personal trainer, en dat wat ik al wist vanuit praktijk te laten bevestigen door papieren en diploma's.

Personal trainer is een open beroep, dit vind ik persoonlijk een tricky ding in de branche. Je werkt toch met mensen hun fysiek maar vooral mentale gesteldheid. Ik besloot mijn kennis en passie voor menselijk gedrag te combineren met dat waarvan ik zie, en weet, dat het een krachtig fundament is voor de rest van je leven. Een krachtige lichaam.

Waar staat mijn studio voor?

Mijn studio staat voor ‘hard werken binnen een huiselijke sfeer’. Het ‘ons kent ons’ gevoel. De studio bied een sterke fundering voor de levens van mijn members. Mijn studio is een thuishonk, een plek waar mensen graag zijn en comfortabel zijn binnen discomfort.

Coaching

KENNIS MAKEN MET DE STUDIO EN HET PERSONEEL VAN ST-OEDENRODE?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan