Kleding

GET READY FOR THE LAUNCH: Onze eigen Kledinglijn

Eindelijk is het zo ver. De lancering van onze eigen kledinglijn sportkleding of lifestyle. We hebben achter de schermen hard gewerkt aan deze collectie. Over elk item is nagedacht en de kleding is uitvoerig getest door onze eigen Owners op comfort en kwaliteit. Als je de kleding eenmaal hebt geprobeerd wil je het niet meer uittrekken zo comfortabel zit het. Lees hieronder verder en ontdek de details.

OPDRUKKEN, NEE We bedoelen GEEN PUSH UP'S.

Er is gekozen voor mooie kwalitatieve opdrukken, het gebruik van rubber patches en speciale borduur technieken zoals bijvoorbeeld een 3D borduur. Kom het zelf bekijken in een studio bij jou in de buurt.

3D borduur

VOOR SPORT ÉN LIFESTYLE

We hebben rekening gehouden met een neutrale lifestyle uitstraling van de kleding en dat de stoffen ook fijn moeten aanvoelen voor in bijvoorbeeld een training. Zo krijgt de kleding een multi-purpose. Je kan het dus aan in je dagelijks leven als lifestyle kleding, maar ook zitten de shirts super comfortabel en is het katoen licht genoeg dat het fijn is om te dragen tijdens een workout als sportkleding.

Ervaar en voel het zelf.

sportkleding

Dit is pas het begin!

We zullen de collectie blijven uitbreiden, zo zal het aangevuld worden met Limited Editions, nieuwe modellen en kleuren en uiteraard ook onderstukken. Zo kan je een hele complete outfit samenstellen en UN|LIMITED veel combinaties maken. 😉

Kleding

Hee, iets nieuws

Ja, je hebt het goed gezien, ons ‘logo’ ziet er iets anders uit. Dat klopt! Je zal ons naast ons huidige logo steeds meer herkennen aan dit nieuwe beeldmerk. Naast de komst van onze nieuwe website, app en kledinglijn, hebben we ook dit nieuwe beeldmerk. Het is een beeld dat past bij ons merk en het helemaal ‘eigen’ maakt. Wat zie jij terugkomen in het beeldmerk? Als je goed kijkt zie je de schakels die staan voor de community, de 4B’s, de ‘C’ van coaching en als je echt heeeeeel goed kijkt zelfs een krachtige power arm! 💪

sportkleding

Je bestelt de kleding bij een studio bij jou in de buurt of via de webshop van onze nieuwe member app!

GENOEG INFO, HIER EEN IMPRESSIE VAN DE COLLECTIE:

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan