Ken Tempelers

Meet: Ken Tempelers

Leuk kennis te maken!

Mijn naam is Ken Tempelers, Pesonal Trainer bij The Power Community Sint-Oedenrode.

Ik heb altijd een passie gehad voor bewegen. Maakt me eigenlijk niet uit wat het is, als het maar actief is. Daarnaast heb ik altijd de motivatie gehad om mijn enthousiasme voor bewegen over te brengen aan kinderen/volwassenen.

Sinds dit jaar ben ik ook actief bij de The Power Community in Sint-Oedenrode. Een leuke nieuwe uitdaging die me op een hele andere manier bezig laat zijn met bewegen. Het overbrengen van; waarom bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl trekt me erg aan.

Ik heb het gevoel dat ik door mijn enthousiasme, rustige en menselijke benadering members kan laten inzien waarom dit zo belangrijk is, en ze er daarnaast ook nog plezier in kan laten ervaren. De interactie met de members en trainers zijn een mooie bonus waar ik veel energie van krijg.

Ken Tempelers

Ik ben een leergierig persoon die graag uitdagingen aangaat. Het verder blijven ontwikkelen op verschillende aspecten vind ik erg interessant. Dit hoeft zeker niet alleen praktisch te zijn, maar ook mentale aspecten vind ik heel interessant. Waarom doen mensen dingen die ze doen of niet doen? Zijn de aangeboden onderdelen nog steeds van deze tijd? Hoe zou je nog meer impact kunnen maken? Onderdelen waar ik graag over nadenk of over spar met mensen.

Ik ben iemand die trots kan zijn op kleine dingen, ik hecht vooral waarde aan het feit dat iemand bereid is om iets te proberen en of dat dan met een lege stang is of met 100 kilo maakt voor mij geen verschil.

Ik hoop jullie binnenkort in de studio te zien voor een mooie workout! See you soon!

ken tempelers

KENNIS MAKEN MET DE STUDIO EN HET PERSONEEL VAN THE POWER COMMUNITY ST-OEDENRODE?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan