Resultaat op een heel nieuw level?

Jij weet exact wat je wil in het leven en weet dat ook te behalen. Maar nu zie je, er is nog een volgend level.

Zakelijk én privé succesvol zijn is mogelijk! Jazeker, dat weten wij uit eigen ervaring. Wij gaan voor maximale kwaliteit in het leven. In Personal van Inner Stance werken we aan maximale kwaliteit op de 4B’s: body, being, balance en business.
Je gaat van:

 • Verantwoordelijkheid ontlopen > verantwoordelijkheid nemen
 • Excuses en redenen > no bullshit
 • Uitstellen > direct in actie komen

Maar wat gaan we dan exact doen?

Een persoonlijk traject is één op één en is afgestemd op jouw wensen. We gaan minimaal twee keer per week aan de slag met een full body training. Daarnaast werk je één keer per week met je coach aan het creëren van een krachtige Inner Stance.
Je Inner Stance is je innerlijke houding, ook wel je fundament. Als je fundament niet sterk is zal je ook geen sterke keuzes kunnen maken. Daarom werken we aan wie je moet zijn om te doen wat nodig is. Alleen dát zorgt voor resultaat.
Ben jij klaar om verantwoordelijkheid te nemen en een commitment te maken op jouw succes? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

 • Sterker en meer zelfvertrouwen

  Inner Stance heeft me bewust gemaakt van de keuzes die ik maak. Ik leef daardoor bewuster en kan meer focus aanbrengen op de dingen die echt belangrijk zijn.

  Het sporten geeft me energie en daarnaast ook inzicht in mezelf. Ik ben sterker, heb meer zelfvertrouwen en ik voel dat mijn ultieme doel steeds dichterbij komt.

  Suzanne Diepenveen
  Personal

 • Meer gefocust, privé als zakelijk krachtiger, fitter en 12 kilo lichter

  “Ik nam contact op met Inner Stance omdat ik al heel lang wilde gaan sporten maar het er steeds niet van kwam. Op het werk was ik terughoudender dan nodig was. Ik sprak mijn mening niet uit. Daardoor behaalde ik niet de gewenste resultaten.”

  Wieneke Paulssen, die leiding geeft aan een team van 11 medewerkers, heeft al grote stappen gezet in de 10 maanden dat ze het Personal traject volgt. Ze is nu meer gefocust, treedt privé als zakelijk krachtiger op, is fitter en 12 kilo lichter.

  Wieneke Paulssen
  Personal

 • Krachtige doelen, krachtige beslissingen, krachtige resultaten

  “Mijn hele leven heb ik intensief gesport. Toen ik met een aantal chronische ‘uitdagingen’ te maken kreeg en zelfs wandelen lichamelijk te zwaar werd kwam ik in een negatieve spiraal terecht.

  Met personal training van Joke Stroobach ben ik gestart, heel wat angsten overwonnen waarmee ze mij liet zien wat mijn lichaam aan kon. En ja, er is gevloekt en gehuild maar wat een resultaat hebben we samen al geboekt!

  Jolanda van Soest
  Personal

Ervaar het in een persoonlijke sessie.

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend en gratis een persoonlijke sessie in te plannen.


Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.