Samen werken naar je doel

Wist je dat 75% van de mensen meer uit zijn of haar leven wil halen, maar dit niet altijd voor elkaar krijgt?

Het is vrij simpel om resultaat te creëren, echt. Wij werken aan doelen behalen op een compleet nieuw level. We zorgen dat je niet terugvalt in oude gewoontes, maar dat je deze keer rechtstreeks op je doel afgaat.
Je gaat van:

 • Futloos > Energiek en fit
 • Verantwoordelijkheid ontlopen > Verantwoordelijkheid nemen
 • Excuses en redenen > No bullshit mentaliteit
 • Uitstellen > Direct in actie komen

We hebben twee opties om in een groep met andere gelijkgestemden gecoacht te worden naar een krachtige Inner Stance en/of fysiek aan de slag te gaan en te werken naar een sterk, fit en vitaal lichaam. Lees meer over de programma’s of kom persoonlijk in gesprek om erachter te komen welk programma het beste bij jou en jouw beoogde doelen past.

 

Ben jij klaar om verantwoordelijkheid te nemen en een commitment te maken op jouw succes? Kies dan hieronder jouw programma.

 • Klaar om nieuwe doelen te behalen

  Vanaf mijn 30ste moest ik mijn best doen om op een gezond gewicht te blijven. Met wat sporten en gezond eten lukte me dat als gezelligheids- en stress eter nog wel redelijk. Maar na 2 zwangerschappen en het overlijden van mijn moeder moest ik toegeven; ik ben nu echt te dik!

  Gelukkig heb ik “Ja” gezegd, want ik ben niet alleen dichter bij mijn body doel (-9 kg, een gezond vetpercentage en beide nog steeds dalende). Ook mijn “being” doel van het creëren van focus en daadkracht heb ik gehaald; vandaag stap ik vol zelfvertrouwen met ons gezin in het vliegtuig naar Florida om daar 3 jaar te gaan wonen en werken! Klaar om nieuwe doelen te behalen.”

  Wendel Oomkens
  I AM Programma

 • Actief en bewust aan de slag

  “Na het volgen van het I AM Programma bij Inner Stance is er in 3 maanden behoorlijk veel veranderd. Van het wel weten maar het niet doen, naar actief en bewust aan de slag. 2 keer per week in een competitieve omgeving aan het sporten in een groep gemotiveerde mensen met hetzelfde doel, namelijk resultaat.

  Investeren in jezelf geeft een geweldig rendement in meerdere opzichten, op mijn gezondheid, in mijn persoonlijk en binnen mijn bedrijf De Jong Groenbeheer BV.
  Robert de Jong
  I AM Programma

 • Sterker geworden

  Afgelopen jaar geopereerd aan een hernia. Van het een op andere moment uitgeschakeld. Terwijl ik altijd druk ben geweest. Door te trainen samen met Erik en heel veel bewegen thuis. Ben ik haast weer helemaal terug.

  Ik ben blij dat ik in die tijd al bij Inner Stance trainde en dat de coaching mij al heel wat had gebracht. Daardoor ben ik sterker geworden. Leerde keuzes te maken. Je niet laten beïnvloeden door het geen wat je overkomt. Je moet door en je moet het zelf doen!

  Jeannette Groeneveld
  UN|LIMITED group
  Piet Vos Kapsalon Werkendam

 • Meer balans, minder stress

  Ik train nu bijna twee jaar bij Inner Stance. In die tijd zijn mijn conditie en lichaam er enorm op vooruit gegaan, maar ook zakelijk en privé heb ik grote stappen kunnen maken. Er is meer balans, minder stress. Ik neem meer tijd voor mezelf en de mensen die mij dierbaar zijn en toch heb ik ook meer ruimte om zakelijk stappen te maken om mijn plannen en dromen één voor één te verwezenlijken.

  Heddy van Dijk
  UN|LIMITED group
  Thuisin van Dijk

Neem contact op voor een persoonlijke sessie of proeftraining.

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend en gratis een persoonlijke sessie of proeftraining in te plannen.


Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.