Onze visie.

Wij werken aan jouw Inner Stance

Als je ons nog niet kent dan weet je hoogstwaarschijnlijk nog niet wat een Inner Stance is. Wij van Inner Stance weten dat een krachtig lichaam de basis is voor een krachtig leven. En een krachtig leven bouw je niet zomaar op. Dat begint bij een sterk fundament. Het fundament begint bij je Inner Stance.

Ontdek hieronder meer over Inner Stance.

I AM.

“Ik ben”

Dit zijn twee van de belangrijkste woorden die er zijn. Want dat wat je erna plaatst, bepaalt hoe jij jezelf ziet en welke houding je aanneemt in het leven; jouw Inner Stance. Dit is bepalend voor het resultaat in jouw leven. Met deze woorden geef je je realiteit vorm. Een realiteit die voor onze leden steeds weer in positieve zin verandert.

 

Bij Inner Stance verleggen we grenzen, omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. We zijn niet uit op verandering in het leven, verandering is slechts tijdelijk. Wij gaan voor transformatie van levens, want, transformatie is blijvend.

 

Dit alles begint bij het creëren van een sterk fundament, op een zwakke fundering kan er namelijk niet gebouwd worden. Dat fundament ben jij. Hoe krachtiger je bent, hoe meer verantwoordelijkheid je neemt, hoe meer resultaat je hebt in jouw leven. En, als jij in staat bent om dit te realiseren op fysiek vlak, zal dit als vanzelf doorwerken op alle andere vlakken in jouw leven.

 


ONZE 4 KERNWAARDEN.

 

>> We hebben een commitment op jouw resultaat.

>> We zijn brutaal eerlijk.

>> We verleggen grenzen.

>> We werken altijd vanuit de 4B’s methode.

 


DE 4B’s.

 

 

We spreken hier over de 4B’s; Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 fundamentals van je leven vormen de basis voor succes. Met succes bedoelen wij het optimaal presteren binnen deze 4 fundamentals, zonder dat je de balans hiertussen verliest.

 

BODY
Een gezond, fit en krachtig lichaam.

BEING
Een gefocust leven met rust en overzicht.

BALANCE
Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen om je heen.

BUSINESS
Het benutten van jouw volledige potentie en het creëren van krachtige resultaten in jouw werkveld.

 

Om succes te realiseren is allereerst een sterke fundering nodig.
Wij helpen je bij het creëren van die krachtige Inner Stance, zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen. No more bullshit.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.