FAQ | Dit wil jij weten over het I AM programma!

Op zaterdag 6 juli is het zover! Dan starten we met elkaar het meest effectieve programma voor een fitter en krachtiger leven. Maar wat houdt het I AM programma nu eigenlijk in? En wat zou het precies voor jou kunnen doen? We hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet voor je, zodat jij precies weet wat je te wachten staat wanneer jij kiest voor het I AM programma.

FAQ 1: Wat is het I AM programma precies?

Simpel gezegd helpen we jou in 3 maanden de regie terug te pakken over jouw leven, zodat jij de doelen behaalt die jij voor ogen hebt. Of jij nu wilt afvallen, zelfverzekerder en krachtiger wilt worden, meer energie wilt hebben of juist minder stress, of gewoon een gezonde leefstijl wilt creëren. Dit programma leert jou in 3 maanden hoe je jouw doelen kunt bereiken én behouden.

FAQ 2: Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Het I AM programma is opgebouwd uit 2 uur fysieke training en 1 uur groepscoaching, vaak verdeeld over 2 contactmomenten in de week. Daar omheen ga je natuurlijk ook aan de slag met datgene wat is besproken in de coaching, om jouw nieuwe leefstijl en gewoontes te implementeren.

FAQ 3: Coaching, is dat niet zweverig? Wordt het dan niet zo’n praatclubje?

Wees niet bang, wij zijn verre van zweverig, maar juist to-the-point. Wij werken met de methode van Straight-Line Leadership, wat in onze ogen de meest effectieve methode is om leiding te nemen over jouw leven. En de naam zegt het al, we gaan in een rechte lijn op je doel af. De coaching kan soms confronterend zijn én onze coaches zijn brutaal eerlijk wanneer het aankomt op jouw doelen, maar dit is allemaal met één bovenliggend doel; resultaat creëren.

FAQ 4: Is er garantie dat ik mijn doelen ook haal?

Garantie krijg je wanneer je een nieuwe auto of tv koopt. De garantie die wij jou geven, is dat wij 100% commitment hebben op jouw resultaat. Als jij hetzelfde doet, kunnen we concluderen dat jij jezelf de garantie geeft dat jij je doelen behaalt. Van de honderden mensen die het I AM programma hebben gevolgd, is er slechts een handje vol die zijn of haar doelen niet hebben gehaald. De reden? Ze waren niet bereid om te doen wat nodig was.

FAQ 5: Wat kost het I AM programma?

Het I AM programma kost je niets. Ik hoor je nu denken…kost niets? Right! Natuurlijk is er een bedrag aan verbonden, dit zien wij echter niet als kosten, maar als een investering. Je investeert in jezelf, jouw gezondheid en jouw leven. En, als je komt opdagen en er alles uit haalt, is het de beste investering van je leven. We zijn niet te vergelijken met elk ander bedrijf gericht op fysieke en/of mentale gezondheid, zo ook dit programma. Het zou afbreuk doen aan onze dienst als je het vergelijkt met een reguliere sportschool of personal training studio. We gaan dan ook altijd eerst vrijblijvend met je in gesprek om je er meer over te vertellen, voordat we bedragen gaan roepen.

Ben jij na het lezen van deze FAQ nieuwsgierig geworden wat het voor jou kan doen? Kom dan nu nog naar een van de I AM try outs bij jou in de buurt, of neem direct contact op voor een persoonlijke intake om te bekijken of er een match is!

Het enige moment dat je jouw leven kunt transformeren is NU. 

Dit bericht delen


Terug naar overzicht

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.