Een fitte, vitale en effectieve werknemer, dit is wat het jou kan opleveren.

 

Minder verzuim, meer omzet.

Presteert jouw personeel niet zoals het kan? Kamp je met een te hoog ziekteverzuim in jouw organisatie? De nadelen van een te lage effectiviteit op de werkvloer spreken voor zich, maar weet jij wat de kosten zijn van (langdurig) ziekteverzuim? In de huidige maatschappij is een toenemende werkdruk, toenemend verzuim en daarmee dalende effectiviteit van werknemers het grootste gevaar voor jouw bedrijf.

 

 

 

Kosten die je kwijt bent aan verzuim.

 

Gemiddelde kosten verzuim per werknemer per dag: € 250

Gemiddelde kosten burn-out per werknemer per jaar: € 60.500

 

Het programma “De krachtigste werknemer” helpt je te besparen op deze ongewenste kosten.

 

Want, een fitte, vitale en effectieve werknemer:

 

 

Dit resulteert in minder ziekteverzuim en onder aan de streep meer omzet.

“De krachtigste werknemer” is een hands-on, no nonsense programma voor vitaal leiderschap en duurzame inzetbaarheid.

 

Return On Investment

Pro-actief en systematisch verbeteren van gezondheid en vitaliteit via onze programma’s levert de volgende resultaten op:

Bewezen effectief.

 

Het vitaliteitsprogramma “De krachtigste werknemer” is ontwikkeld vanuit de praktijk, in samenwerking met het bedrijfsleven, Straight-Line Leadership coaches en onze in-house arbeidspsycholoog.

 

“De krachtigste werknemer” is een programma op maat om elke werknemer fitter, vitaler en effectiever te maken. Zonder stoffige bijeenkomsten over ‘energie-nemers en energie-gevers’, maar een hands-on aanpak zonder bullshit, gericht op vitaal leiderschap en concreet resultaat.

 

Door brutaal eerlijk naar zichzelf te zijn, keuzes te maken vanuit power, focus aan te brengen en bullshit te negeren bereiken werknemers het resultaat dat ze voor ogen hebben. De volgende stap: de lat hoger leggen!

 

 

 • “Het beste uit jezelf én je team halen werkt voor iedereen.”

  Wat begon als een eenmanszaak, opgericht in 2016 door Wouter Balk, is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van BIM Dienstverlening.

  “Omdat ik zelf de waarde van training & coaching bij Inner Stance heb ervaren, zag ik direct dat het iedereen voordeel zou opleveren als alle werknemers een traject zouden gaan volgen. Ze zijn fitter, nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun werk én er heerst een hecht teamgevoel.”

  (v.l.n.r.) Wouter Balk, Maartje Luksemburg, Michiel Balk
  Bim Creators

 • “Meer focus en minder stress.”

  In 2015 startte Mark Steynen met een persoonlijk traject om fitter en vitaler te worden. Vandaag de dag worden hij en zijn managementteam getraind en gecoacht om effectiever en krachtiger in het leven te staan.

  “Het effect was al snel te zien, bij het management maar ook bij de werknemers die door hen worden aangestuurd. Doordat het management duidelijk en doelgericht werkt en communiceert,
  is er een beter focus binnen het team. Er is vrijwel geen stress, beloftes worden nagekomen en iedereen heeft meer energie.”

  Mark Steynen
  Vemewa Metaalbewerking

 • “Je team is een afspiegeling van wie je bent.”

  100% LEUK is in 2002 ontstaan uit een passie voor lifestyle geschenken die ook echt een impact maken. In 2016 is 100% LEUK gegroeid van 1 naar 10 winkels en inmiddels naar ruim 450 winkels in Nederland.

  “De impact van het traject was direct duidelijk in zowel mijn persoonlijke als zakelijke leven. Het was dan ook een logische stap om dat mijn team ook te gunnen. Het team is nog nooit zo effectief en vol energie geweest!”

  Emmy Dingemans
  100% LEUK

Kom in contact.

Wil je weten wat “De Krachtigste Werknemer” voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

 


Het programma “De Krachtigste Werknemer” is onderdeel van de Inner Stance Group.
Inner Stance werkt met bijzonder toegewijde mensen die bewust kiezen voor een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.