Business coaching

In balans zakelijk succes behalen

- Ik heb een groot bedrijf met 40 medewerkers personeel. Thuis wil ik ook een goede vader zijn, maar ik heb moeite met loslaten om mij vervolgens 100% te focussen op mijn gezin.
- Wil ik investeren met eigen middelen of gaan we een equity partij erbij betrekken? Maar wil ik wel aandelen afstaan?
- Ik ben zzp’er en wil nu doorgroeien naar een MKB. Hoe doe ik dat en kan ik dat?
- We hebben een familiebedrijf en de nieuwe generatie moet het gaan overnemen. Hoe gaan we dit aanpakken?
- Ik ben nu in loondienst en heb hobbymatig een bedrijf. Ik wil dit dolgraag fulltime gaan doen, zodat ik zelf alles kan bepalen, maar dan moet ik zekerheid opgeven. Hoe kom ik dan aan voldoende inkomsten en wat als 'dit' en wat als 'dat'?

Klinkt bovenstaande jou bekend? Dan kan ik je helpen. Ik ben 4B Coach en help inmiddels al 10 jaar ondernemers om inzicht te krijgen in waar ze staan en helderheid te geven wat ze moeten veranderen om zakelijk optimaal te presteren en hun doelen te behalen, terwijl alle 4B’s in balans zijn. Alles met als doel om het maximale uit het leven halen. Zowel zakelijk als privé.

Over Albert

Als ondernemer, partner, vader van twee zoons van 3 en 6 jaar en iemand die zelf ook fit wil blijven én een sociaal leven wil hebben, weet ik als geen ander hoe het is om de balans te moeten bewaren op alle vlakken. En door de juiste balans tussen de 4B’s (body, being, balance en business) lukt dat. Het is allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden en vanuit deze basis help ik ondernemers om zakelijke doelen te bereiken.

Ik luister graag naar jouw uitdagingen of groeikeuzes en bedenk graag samen werkbare oplossingen voor jouw uitdagingen met als doel ervoor te zorgen dat jij de persoon gaat worden die deze uitdagingen aan kan. Door middel van het stellen van de juiste vragen, het hebben van een helicopterview en het denken in verdien- en businessmodellen help ik jou verder.

Plan kennismakingsgesprek

Aanbod

1-op-1 coaching

1 uur per week, gedurende 3 maanden 4B Coaching.

Meer weten?

Groepscoaching

Gedurende een jaar 1x per maand 3 uur sparren in een groep van max. 10 ondernemers.

Meer weten?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan