IJsselstein

 

Welkom in onze studio in IJSSELSTEIN

Aan de Nijverheidsweg in IJsselstein vind je onze complete training-/ coachingstudio. In een studio met een totaal oppervlakte van 500m2 vind je alles wat nodig is om jouw transformatie te bewerkstelligen.

Of je nu als doel hebt om wat kilo’s af te vallen, conditie op te bouwen of sterker wilt worden… Met onze trainingsmethode ben je aan het juiste adres. In deze studio trainen we 1-op-1 of in kleine groepen van maximaal 6 personen.

Inmiddels zijn wij een team van drie die altijd voor je klaar staan. Bij ons wordt je gehoord, begeleid en uitgedaagd.

Dat doen we niet alleen, maar met een fantastische community. Een groep gelijkgestemden die elkaar altijd weten te motiveren. Of dit nu is tijdens een training, of bij een van de community events (BBQ’s, Padeltoernooien, sportieve Vrijmibo’s of sportclinics). Het is een veilige omgeving voor een ieder. Beginnend of ervaren, jong of oud, sportliefhebber of Bourgondiër. Je bent van harte welkom.

Ben jij benieuwd geworden? Wil je eens kennis maken met onze programma’s of community? Neem contact op en we zoeken een passende kennismaking!

OWNER/ COACH STEFAN WOLFIS

Hi, mijn naam is Stefan en ik ben de eigenaar van deze studio.

Ik ben al jonge leeftijd begonnen in de sportwereld. Na mijn sportopleiding ben ik een sportschool gaan werken. Hier merkte ik dat al snel dat het een “massa is kassa” bedrijfsvoering was. Wat ten kosten ging van de kwaliteit, plezier en resultaten van de klanten. Ik was er al snel achter dat dit anders kon/ moest.

In die tijd ben ik zelf begonnen met personal trainingen en bootcamplessen. Dit was een leuke opstap, maar ik merkte dat ik in de hoek zat van training- en voedingsschema’s. De mensen die ik begeleiden behaalden hun doelen zeker, maar als ze terug kwamen van bijvoorbeeld een vakantie, konden we weer opnieuw beginnen. Herkenbaar?

Zo ben ik in contact gekomen met The Power Community. Een organisatie die coaching combineert met training. Dat was precies waar het tot op heden nog aan ontbrak.

Er is namelijk veel meer dan alle Body. Dat is de reden dat wij werken vanuit de 4 B’s( Body, Being, Balance en Business). Alle pijlers hebben invloed op elkaar. Als jij in staat bent om ze alle 4 goed te managen, kun je spreken over een gezond en succesvol leven. Dat is waar ik mensen bij help!

TRAINER / COACH Louise De Waal

Hoi ik ben Louise, ik ben een enthousiaste trainster met (knip)oog voor detail. Één van de gelukkige die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Zelf ben ik al meer dan 10 jaar atleet in verschillende sporten: krachttraining, paardrijden, fietsen en turnen. Voeg dit allemaal samen en je komt bij de trainingsmethode van The Power Community.

Mijn doel is om iedereen op zijn of haar eigen niveau uit te dagen en verder te kunnen helpen. Samen met jou halen we het maximale resultaat uit jezelf.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan binnen verschillende werkvelden, zoals fitness bewegingsagogie en fysiotherapie pas ik graag toe binnen de lessen en de coaching die ik geef. Zo word ik (hoe raar het ook klinkt) enthousiast van (sport)blessures. Ik help jou heel graag om sterker en fitter uit je blessure te komen.

Het mooie aan mijn werk vind ik om met veel verschillende soorten mensen te werken, want iedereen is uniek. Dit geeft gelijk een leuke uitdaging aan mijn werk.

Één van mijn favoriete oefeningen is de handstand, doe je mee? Dan zetten we samen de wereld op zn kop!

Trainer / Coach David Garcia

Hoi ik ben David,

In 2011 schrok ik mij kapot toen ik op vakantie niet eens meer zonder te stoppen een berg normaal op kon lopen. Met een beetje geluk was dat ook het jaar waar een vriend van mij een trainingsstudio opende. Nadat mijn vrienden zagen hoe ik er aan toe was tijdens mijn eerste training kon ik ook niet meer schuilen en moest ik beginnen.

In de afgelopen jaren ben ik enorm veel gegroeid en ken ik alle fases van training uit eigen ervaring. Van überhaupt niet de mobiliteit hebben om een squat uit te voeren naar ruim boven de 100kilo op mijn schouders gooien en squaten. Van geen fatsoenlijke push up kunnen doen naar gemakkelijk meters op mijn handen lopen.

Ik had gezien wat je allemaal kon bereiken met goeie begeleiding en inzet. Dit wilde ik ook doorgeven en heb mijn leven omgegooid om trainer te worden. Vanuit alle daarop volgende studies, mentors en werkplekken die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt ben ik een coach geworden die enorm gedreven is om iedereen die willend is te helpen hun te grenzen verleggen.

Met enorme trots ben ik nu sinds 2020 deel van The Power Community.
En sindsdien heb ik veel succes verhalen mogen mee maken kilo’s eraf zien vliegen, spieren zien groeien.
Maar ook mensen zien groeien van ingetogen naar vol zelfvertrouwen. Van loondienst naar eigen baas en zo nog honderden andere voorbeelden.

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN

Of stuur ons vrijblijvend een Whatsapp bericht.