Jill Streefland

10 kilo lichter, voelt als 10 kilo lichter in mijn hoofd.

Als Award winnend bruidsfotografe, ondernemer en moeder ligt de lat voor Jill Streefland hoog. Hierin de perfecte balans vinden kan soms lastig zijn, maar ook erg bevrijdend als het je wel lukt. Zoals Jill het benoemt: “10 kilo lichter, voelt als 10 kilo lichter in mijn hoofd.” Wij delen graag inspirerende verhalen van onze members en hun trajecten met jou. Lees hieronder het verhaal van Jill Streefland.

Pure roofbouw

“Pas na mijn 30e ontdekte ik wat ik echt wilde doen ‘als ik later groot was’. Dat mijn fotografie carrière in zo’n sneltreinvaart zou gaan had ik toendertijd niet kunnen bedenken. En als je datgene wat je het allerliefste doet om kan zetten naar een gezond bedrijf met mooie avonturen die elkaar snel opvolgen, dan neemt adrenaline het over. Helaas betekende dat ook slecht voor mijzelf zorgen. Voor sporten maakte ik geen tijd meer en de nachten vulde ik met suiker om alle mooie opdrachten en plannen uit te voeren, om vervolgens overdag weer voor de kinderen klaar te staan. De kilo’s vlogen er aan, pure roofbouw.

Werk aan de winkel

Via het fotografen netwerk werd ik gewezen op The Power Community. Door de positieve verhalen werd ik nieuwsgierig, ik wilde niet nog een jaar roofbouw plegen. Wat mij aansprak is hun concept: psychologie gecombineerd met sport, want een verandering van leefstijl begint in je hoofd. Al snel kwam ik in contact met Joris van de Power Community Naaldwijk en vanaf die eerste ontmoeting voelde ik dat ik op het juiste moment op de juiste plek terecht was gekomen. Ik leerde dat goed voor jezelf zorgen een positieve invloed heeft op alles: je persoonlijke relaties, je balans en dus ook op het zakelijke vlak. Eigenlijk weet je het allemaal wel, maar The Power Community hield mij continu een spiegel voor. Er bleven geen excuses meer over, er was werk aan de winkel.

10 kilo lichter en mijn Next Level.

Nu ruim 10 kilo lichter voelt het alsof ik ook 10 kilo lichter in mijn hoofd ben. Ik ben fitter, sterker, heb meer zelfvertrouwen gekregen en voel mij gelukkiger. Ik kan niet anders zeggen dan dat het super fijn is als je aansluiting vindt bij een club professionals die, met net zoveel passie als ik voor mijn werk, je begeleiden exact op het stuk waar dat heel hard nodig was. Mijn doelen nu? Vasthouden, geen excuses en blijven gaan voor wat mij gelukkig maakt en dat is o.a. blijven trainen bij The Power Community en Jill Streefland Fotografie naar de next level te brengen.”

Jill Streefland, www.jillstreeflandfotografie.nl

Jill Streefland

 

Dit bericht delen


Terug naar overzicht

Ook interessant

Mugcake

Heerlijke mugcake

Deze mugcake is super simpel om te maken met maar een paar ingrediënten. Je gebruikt alleen een kom of mok en de magnetron. Bij dit recept gebruiken we de cacao niks als topping, echter kan je eindeloos variëren met verschillende toppings

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.